Quality time op zondag in de JASNO showroom

De zondag: een dag waarop niks moet. Niet voor niets dus dat velen zich op deze dag bezighouden met zaken die in en rondom het huis nog moeten gebeuren. Een nieuwe lamp uitzoeken, oriënteren op nieuwe raamdecoratie of tuinplanten scoren: de tuincentra en woonboulevards worden zondags druk bezocht. Helaas ontbreekt het echter vaak aan persoonlijke aandacht tijdens de zoektocht naar nieuwe meubels of woonaccessoires. Dat moet toch anders kunnen vinden wij bij JASNO. Daarom hebben we de JASNO sundates in het leven geroepen, een zondag waarbij uw afspraak draait om quality time met onze verkoopadviseur. Uiteraard is er aan alles gedacht om er een echt verwenmoment van te maken.

JASNO sundates: een feestje op de zondag

Op vaste momenten in het jaar is onze zondag helemaal voor u. Deze speciale zondagopenstellingen staan in het teken van deskundig advies over onze raambekleding en persoonlijke aandacht, onder het genot van een hapje en drankje in onze stijlvol aangeklede showroom. U bent tijdens deze sundates van harte welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur. Maakt u vooraf een afspraak dan zorgen wij ervoor dat er op het gewenste tijdstip een adviseur voor u klaarstaat. Komt u zonder afspraak langs? Geen probleem, ook dan helpen we u graag!

Persoonlijk en deskundig raamdecoratie advies

Na een warm welkom met een glaasje bubbels staat uw persoonlijke 'date' al voor u klaar. U neemt plaats in een van de adviesruimtes waar de JASNO adviseur naar uw woonwensen luistert en eventueel de foto's en afmetingen van uw raampartijen bestudeert.

Is uw oog gevallen op onze shutters, houten jaloezieën, folds of swings? Of misschien heeft u nog helemaal geen idee waar u naar op zoek bent en wilt u zich eerst oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Samen met uw adviseur gaat u op zoek naar de beste oplossing voor uw ramen en bespreken jullie de mogelijkheden per product. In het JASNO fotoboek staan een hoop voorbeelden zodat u alvast de nodige inspiratie kunt opdoen voordat u aan de rondleiding door de showroom begint.

 

 

 

Maak kennis met onze helden: shutters, blinds, folds en swings

Nadat de gastvrouw is langs geweest met een schaal vol smakelijke hapjes is het tijd voor een rondleiding door de JASNO showroom. Tijdens deze rondleiding bekijkt u de verschillende (montage)mogelijkheden met onze raamdecoratie in diverse kleuren en ervaart u zelf het bedieningsgemak van onze producten. Zo kunt u bijvoorbeeld een draaikiepraam met shutters openzetten, shutters voor openslaande tuindeuren wegschuiven en onze elektrische blinds en folds bedienen. Altijd al benieuwd naar hoe onze swings swingen? Ontdek het verrassende 3D effect in levende lijve. Op de tweede verdieping van onze showroom kunt u zelfs een shutter in een speciale raamvorm bewonderen. Houten jaloezieën met ladderkoord of extra breed ladderband? Ook die slaan we niet over tijdens de rondleiding.

Prijsindicatie en inmeetafspraak

Na de rondleiding neemt u weer plaats in de adviesruimte, waar u op uw gemak de kleurstalenkoffers van onze shutters, blinds, folds en swings kunt bekijken. De adviseur zet alle informatie nog even voor u op een rijtje, zodat u er zeker van bent dat u niks gemist heeft. Zijn de afmetingen van uw ramen bekend? Dan brengt onze adviseur graag een vrijblijvende offerte voor u uit. Wilt u ter plaatse graag een inmeetafspraak inplannen? Ook dat regelen we graag. Een van onze monteurs komt dan bij u langs om de ramen in te meten en ter plekke de laatste zaken te bespreken.

Bedankt voor uw bezoek

Na de rondleiding door onze showroom en het uitbrengen van een eventuele offerte is er de mogelijkheid om uw favoriete kleurstalen uit te kiezen. Zo kunt u thuis bekijken of de kleur raambekleding die u in gedachte heeft matcht bij de rest van uw interieur. Ter afronding van de sundate met uw persoonlijke adviseur ontvangt u een JASNO goodiebag met o.a. onze brochures en een kleine verrassing. U sluit de afspraak op uw gemak af met een glaasje wijn en een hapje.