Creëer sfeer in de salon met raamdecoratie

De plek om te ontspannen na een lange werkdag, bij te kletsen met vrienden en vanaf de bank je favoriete films en series te kijken; de salon heeft vele functies. Met JASNO raambekleding creëert u een sfeervolle omgeving en verandert u de salon in het visitekaartje van uw woning. Dankzij hun bijzondere kwaliteiten vormt ieder JASNO product een element van luxe in uw salon.

Mix shutters of jaloezieën met gordijnen

Met JASNO shutters en jaloezieën creëert u niet alleen een fraaie blikvanger in de salon. Combineer ook eens shutters of jaloezieën met gordijnen voor een stijlvol effect in uw interieur. Naast de extra sfeer die gordijnen met zich meebrengen, geniet u ook optimaal van de functionaliteiten van dit product. Een prachtige aanvulling op je jaloezieën of shutters.

Speel met licht in de salon

Met JASNO shutters en blinds creëert u een aangenaam, diffuus licht in de salon. Speel met de kracht van het invallende zonlicht dankzij de verstelbare lamellen en geniet van de tv zonder hinderlijke schitteringen van de felle zon. Om privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk van elkaar te regelen kiest u voor shutters met een tussenverbinding.

De salon zo open als je wilt

Heeft u openslaande tuindeuren of een schuifpui in uw salon? Dan kies je met JASNO shutters voor een optimale mix van praktisch en mooi. Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuift u de shutters moeiteloos opzij– en weer terug, zodat u zonder problemen gebruik kunt blijven maken van de doorgang.

Ook swings komen prachtig tot hun recht voor openslaande tuindeuren. Schuif de raamdecoratie naar de zijkant van uw raampartij om gebruik te maken van de doorgang en het uitzicht te bewonderen.

Raamdecoratie als zonwering

Door uw raambekleding op een warme zomerdag gesloten te houden, blijven de warme zonnestralen buiten en houdt u de salon lekker koel. In de winter kan het buiten erg guur en koud zijn. Ook dan levert het sluiten van uw raambekleding voordelen op. Door de gesloten raamdecoratie kan de warmte minder goed naar buiten ontsnappen en beperkt u de stookkosten. Compleet verduisterende raambekleding, zoals de black-out folds, maakt het voordeel nog groter.

Warmte en gezelligheid met folds

JASNO folds hebben een stoer en robuust uiterlijk en stelt u samen door een combinatie te maken uit diverse kleuren geweven papier en houten latten. Door de natuurlijke materialen haalt u met folds een warme sfeer in huis.

In tegenstelling tot de black-out folds, houdt u met de semi-transparante en light filtering versie niet al het zonlicht tegen. Hiermee creëert u juist een prachtige lichtinval in je woonkamer. Het binnenvallende zonlicht is iedere dag weer anders en maakt uw woonkamer levendig en sfeervol.

Decoreer uw salon met swings

Dat de swings een echte eyecatcher voor uw woonkamer zijn is meerdere malen bewezen. Ze zijn namelijk bekroond met een iF Award en een GIO Award. Het bijzondere aan de JASNO swings is dat de lamellen om en om in een andere stand gezet kunnen worden met eenzelfde ketting. Hierdoor creëer je een uniek 3D effect én een prachtige lichtinval. Dit maakt de swings naast functioneel ook nog eens erg decoratief. Ideaal voor het creëren van sfeer in uw salon.

Al geschikte raamdecoratie voor uw salon, maar wilt u de swings toch graag een plekje geven? Ze zijn ook prachtig als roomdivider.

Hoge en brede ramenserreserkers en doorgangen JASNO raamdecoratie maakt iedere raampartij in uw salon compleet.