Info

Architecten & Projecten

JASNO biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw hotel of project

Of u nu een hotel of restaurant bezit, een projectontwikkelaar bent, een ontwerpstudio, een wellness-centrum of een kantoor heeft, of u heeft een tweede huis in het buitenland, JASNO helpt u graag bij het creëren van de unieke finishing touch. We werken dan ook nauw samen met projectontwikkelaars, (interieur)architecten en projectinrichters. We hebben al diverse bijzondere projecten gerealiseerd.

Met JASNO maakt u ieder project uniek

Maak van uw hotel of restaurant een welkome plek om te verblijven, van uw kantoor of ontwerpstudio een inspirerende werkplek of van uw wellness-centrum een frisse hygiënische ruimte.  En kom heerlijk tot rust in uw huis in het buitenland met onze shutters, jaloezieënDutch Design vouwgordijnen of unieke verticale lamellen. Enthousiast geworden?

Shutters - Design Francois Hannes | Sennah Studio

Onze specialist staat klaar voor jouw project

JASNO helpt u graag van uw project een opvallend succes te maken. Zo zijn we u van dienst met verschillende documenten van onze shutters, swings, folds en blinds. Wij hebben technische tekeningen (CAD), specificaties van alle producten en foto's van eerder gerealiseerde projecten. Ervaar de toegevoegde waarde van JASNO in uw project en neem contact met ons op.

JASNO verticale lamellen in een loft

JASNO projectmanagement in binnen- én buitenland!

Van het advies en ontwerp tot het totale projectmanagement inclusief de montage, het team van JASNO maakt het verschil. Met onze ervaren projectmanagers, orderafdeling en monteurs kunnen we ervoor zorgen dat uw project voorzien kan worden van shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. We kunnen op korte termijn al de opdracht in behandeling nemen en nemen u van begin tot eind de zorg uit handen. Zonder de kwaliteit en details uit het oog te verliezen.

 

Hotels en restaurants met JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen

Al veel hotels zijn u voorgegaan en hebben gekozen voor JASNO shutters, jaloezieën, folds of swings. Onze raambekleding zorgt voor een uitstekende verduisteringsgraad en privacy. De Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) heeft geconstateerd dat de shutters en blinds van JASNO qua lichtdichtheid binnen de basisnormering vallen voor hotels tot en met een 5-sterren classificatie.

Ook voor restaurants zijn shutters uitermate geschikt. Ze zijn sfeerverhogend en onderscheidend ten opzichte van de nog veelal toegepaste gordijnen. Ideaal om van uw restaurant een unieke sfeervolle locatie te maken!

Dutch Design vouwgordijnen in kantoor restaurant
Shutters in Lloyd Hotel & Culturele Ambassade Amsterdam - fotografie Mirjam Bleeker

JASNO voor uw huis of hotel in het buitenland

Met JASNO heeft u een uitstekende partner gevonden bij het inrichten van uw huis of hotel in het buitenland. Onze inmeetadviseurs en monteurs komen naar u toe en nemen u al het werk uit handen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om al in de bouwfase van uw huis of hotel ons in te schakelen. We kunnen dan al direct shutters, blinds, folds en/of swings komen inmeten als de ramen in uw project geplaatst zijn. En hoeft u zich maar op een ding te concentreren: genieten van uw prachtige huis of hotel met JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen.

Uw bedrijf met JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen

Wellnessinstituten, schoonheids- en kapsalons benadrukken met JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen een sfeer van weldaad en ontspanning. Dankzij hun uitstekende prestaties als het gaat om vochtbestendigheid, akoestiek en hygiëne hebben JASNO-producten een streepje voor. Ook zorginstellingen, tandartsen- en dokterspraktijken stellen hoge eisen aan hygiëne. JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen laten zich makkelijk en goed schoonhouden. 

Kantoren krijgen met JASNO shuttersjaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen meer dan alleen een indrukwekkende uitstraling, ze krijgen zo ook voortreffelijke mogelijkheden om het licht te regelen. Ook musea passen JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen toe om de lichtinval exact te regelen en zo de kostbare collectie te beschermen. Ook is het mogelijk om shutters te plaatsen in winkels, ze zijn ideaal om een sfeervolle ruimte van uw winkel te maken en mensen te verleiden langer in uw winkel te blijven!

Shutters en jaloezieën in B&B Chocolat Maastricht - Fotografie Raf Ketelslagers via JASNO partner Merode Interieur & Decoratie
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.