Blog

Back to blog

Op pad in Brussel

Brussel staat niet alleen bekend als het kloppende hart van de Europese Unie. Jaarlijks vindt hier ook de grootste bouw- renovatie- en interieurbeurs van België plaats voor particulieren en professionelen: Batibouw. Dit jaar opent Brussels Expo van donderdag 21 februari t/m zondag 3 maart 2019 haar deuren voor alweer de 60e editie van Batibouw. JASNO is ook dit jaar weer van de partij. Bent u dus op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Breng dan zeker een bezoekje aan onze nieuwe beursstand in paleis 3, stand 212.

Van cacaoboon naar chocolade

Na het bekijken van de vele mogelijkheden met onze shutters en vernieuwde blinds, folds en swings collecties in onze stand, kunt u zich onderdompelen in de Brusselse cultuur. Wanneer we bij JASNO aan Brussel denken, denken we niet alleen aan Batibouw, het Atomium en Manneken Pis, maar ook aan Brusselse wafels, speciaalbier en natuurlijk chocolade! Want waar kunt u nu beter chocolade proeven dan in de stad waar de praline is uitgevonden? In verschillende chocolademusea leert u alles over de herkomst van cacao en kunt u een workshop volgen in een echt chocoladeatelier. Op de site https://visit.brussels/nl vindt u hier meer informatie over.

Wereldberoemde wafels

Maak uw bezoek aan Brussel compleet door uzelf te trakteren op de wereldberoemde Brusselse wafel uit een van de vele wafelkramen of in een gezellige tearoom. Vergeet de poedersuiker of slagroom niet!

Brussels Bier

Als bierliefhebber kunt u Brussel natuurlijk niet verlaten zonder het proeven van het brouwsel dat het land beroemd maakt. Meldt u aan voor een van de vele bierproeverijen en ontdek nieuwe smaken.

Kortom, genoeg redenen om een dagje Brussel te plannen in de laatste week van februari!

 

Chocolade Brussel Batibouw JASNO