Blog

Back to blog

Jingle all the way – uw huis in kerstsfeer!

Nu de Sint weer richting het zonnige Zuiden is vertrokken en het buiten echt koud begint te worden, is het tijd voor kerstfilms, warme chocolademelk en natuurlijk de kerstversieringen in huis! Gaat u dit jaar voor hetzelfde als vorig jaar, of durft u wel wat nieuws aan? Hopelijk heeft u na het lezen van dit blog een hoop nieuwe ideeën om uw huis in sfeervolle kerststemming te brengen!

Kerstbomen

De kerstboom is vaak hét pronkstuk in huis. In plaats van één grote boom neer te zetten, kunt u dit jaar eens wat anders proberen: koop een aantal kleinere kerstbomen, plaats ze in een leuke pot, emmer of kist en zet ze op een houten krukje of slee verspreid door de hele woonkamer, bijvoorbeeld voor uw shutters. Voor een extra feestelijk effect legt u er wat fraai ingepakte kerstcadeaus of houtblokken omheen. Zo creëert u op meerdere plekken in huis de authentieke kerstsfeer!

Plaids en kussens

Vervang uw huidige kussenhoezen op de bank eens voor nieuwe hoezen met een winters motief. Dat zorgt direct voor gezelligheid in de zithoek! Of wat dacht u van zo’n lekker dik fleece plaid met een sneeuwvlokken motief? Lekker warm, zacht en bovendien sfeervol! Jaloezieën dicht en kerstfilm op play!

Tafelkleed

Kies een tafelkleed met een leuk kerstmotief en laat deze structureel op tafel liggen. Een mooi kerststuk of heerlijke geurkaarsjes erbij en voilà!

 

Kerstballen

Heeft u kerstballen over? Stop ze in een doorzichtige vaas met een laagje sneeuwvlokken op de bodem en doe er eventueel wat dennenappels bij. Door de vaas voor het raam te plaatsen kunnen voorbijgangers, kijkend tussen uw shuttersblindsfolds of swings door, ook meegenieten van de gezellige kerstsfeer in uw huis.

Kersthits

Vergeet de playlist met hits als Last Christmas, Jingle Bell Rock en All I want for Christmas Is You niet aan te zetten tijdens het versieren van uw huis. Uiteraard mag een kerstkoekje (of twee) tussendoor ook niet ontbreken ;-).

Hopelijk heeft u na het lezen van deze tips genoeg inspiratie om uw huis klaar te maken voor de feestdagen. 


Team JASNO wenst u sfeervolle feestdagen en een interieurvol nieuwjaar!

 

JASNO shutters kerst 2018