Blog

Back to blog

Mintgroene shutters of grijze jaloezieën? Welke kleur raamdecoratie kies jij?

 

Een likje verf, nieuwe kussentjes of nieuwe stoelen, door de jaren heen brengt u verschillende veranderingen aan in uw interieur. Van raamdecoratie daarentegen wilt u jarenlang genieten. We raden u aan om voor een kleur te kiezen waar u na jaren nóg blij mee bent. Geen donkerbruine rib gordijnen met oranje bloemetjes zoals in the seventies, maar tijdloze klassiekers voor uw ramen.

 

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Om u te helpen met uw kleurkeuze, kozen wij al voor u. Voor onze shutters, blinds, folds en swings stelden we een kleurencollectie samen. Gebaseerd op wat we het best verkochten, interieurtrends en gezond boerenverstand. Zo zullen we niet snel oranje als basiskleur toevoegen. Maar zeg nooit nooit. Er zijn vaker trends teruggekomen, en succesvol ook!  

Witte blinds in een kinderkamer
Ronde witte shutter

Sprankelende witte shutters en jaloezieën

Wit, een frisse en tijdloze tint. Niet voor niets het meest gekozen voor shutters. Wit brengt licht en rust in huis. Van klassiek, modern tot Scandinavisch, wit voor uw raam past in ieder interieur. Ook biedt witte raambekleding u vele voordelen. In gesloten stand houdt het de warme zonnestralen buiten. Staan de lamellen open? Dan zal het wit ervoor zorgen dat er nog meer licht naar binnen straalt. Ideaal in een huis met weinig of kleine ramen. Onze houten jaloezieën zijn in precies dezelfde tinten wit verkrijgbaar. Shutters en jaloezieën combineren dan ook goed in één huis, zelfs in één en dezelfde ruimte. 

Zwarte shutters en blinds in een kantoor
Zwarte verticale lamellen als roomdivider

Sfeervol zwart

Ook zwart is niet meer weg te denken uit onze kleurencollecties. Toon het karakter van een speciale raamvorm met shutters of benadruk een mooie grote raampartij door het te bekleden met donkerkleurige blinds. Houd er wel rekening mee dat zwarte raambekleding een deel van het binnenkomende licht zal wegnemen. 

In de slaapkamer zorgen zwarte shutters of houten jaloezieën voor een goede nachtrust door de uitstekende verduistering, in de woonkamer krijgt het interieur een stoere look en het kantoor wordt er behaaglijker van. 

Folds in een natuurlijke tint
Verticale lamellen in een natuurlijke tint

Natuurlijke tinten

Match de kleur raambekleding met uw meubels, kozijnen of accessoires. Op natuurlijke tinten raakt u niet snel uitgekeken. Ook zijn deze tinten gemakkelijk met andere kleuren te combineren. De kleurencollectie van onze folds en swings, maar zeker ook van onze blinds en shutters, zijn hier dan ook bewust op samengesteld. 

 

Zilverkleurige shutters in een kantoor
Goudkleurige shutters in een kantoor

Nog meer mogelijkheden

Zit uw kleur niet in onze collectie of bent u opzoek naar een specifieke kleur? Wilt (en durft) u oranje shutters voor uw ramen aan? Naast de vaste collecties zijn de shutters ook leverbaar in RAL en NCS kleuren. Zilverkleurig, groen of goud het kan allemaal.

 

Tip: Vraag JASNO kleurstalen aan om kleuren te vergelijken en te matchen met uw raamkozijn, vloer, meubels en interieur.

 

 

Mintgroene shutters