Blog

Back to blog

Waar zou u binnen willen kijken?

Binnen gluren bij de buren of een kijkje nemen in het huis van een tv ster. Bij wie zou u binnen willen kijken? De inrichting van een huis is erg persoonlijk. Vele binnenkijkers zijn te vinden in woonbladen of in tv-programma’s zoals vtwonen. Laat u inspireren en doe leuke woonideeën op. 

Benieuwd hoe shutters en blinds voor uw raam staan?

Heeft u een interieur met mooie raambekleding gespot en bent u benieuwd hoe die shutters of blinds in uw huis staan? Download de JASNO app, maak een foto van uw raam, plaats hier shutters of blinds in en speel met het aantal panelen, de lamelbreedtes en kleuren. Het resultaat laat u verrassen.

Kom binnen kijken bij JASNO

Wij zijn dol op binnen kijkers! Daarom staan de deuren bij JASNO altijd open. Kom langs in onze showroom op kantoordagen tussen 9.00 en 17.00 uur of op een van de speciale zondag openstellingen “JASNO op zondag”. Neem een kijkje in onze showroom en laat u inspireren. Shutters, blinds, swings en folds, ze hangen er allemaal. Om u het beste te kunnen adviseren kijken we ook graag bij u binnen. Dus heeft u foto’s of tekeningen van uw ramen? Neem deze mee naar uw bezoek.

Mogen we bij jou binnen kijken?

JASNO is altijd op zoek naar binnenkijkers met JASNO raambekleding. Is uw huis zo fotogeniek dat het in een woonblad à la vtwonen of Stijlvol Wonen past, zou u wel eens wat professionele foto’s van uw huis willen en is uw huis precies wat wij zoeken? 

Mail naar [email protected] voor meer informatie en stuur gerust wat foto’s mee.

Waar zou u binnen willen kijken?