Blog

Back to blog

Een frisse start met vtwonen in Borsbeek

Met het oog op gezinsuitbreiding verhuizen Moussa en Naima van een klein appartement in Antwerpen naar een gerenoveerde gezinswoning in Borsbeek. Na jaren hard werken en het combineren van meerdere jobs, is het nu echt tijd om te settelen. Echter weten ze niet goed hoe de nieuwe woning optimaal in te richten. Omdat Moussa graag "een frisse start" wil, heeft hij zich ingeschreven voor een make-over door vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine.

Woonwensen

Moussa en Naima zijn echte neat freaks en zien het liefst een strak opgeruimd industrieel interieur. Omdat ze vaak veel familie over de vloer hebben, moet het ook wel gezellig zijn in huis.  Bovendien zien Moussa en Naima graag hun Marokaanse roots verwerkt in hun nieuwe interieur. Oosterse elementen zijn wat hen betreft de finishing touch. Daarom zijn ze benieuwd naar de praktische en sfeervolle oplossingen die de vtwonen stylisten te bieden hebben.

JASNO verzorgt tijdens deze make-over de raamdecoratie in de living. Een uitdaging voor de stylisten, want Naima heeft een stofallergie.


Benieuwd of het de stylisten lukt om het droominterieur van Moussa en Naima te creëren? En welke raamdecoratie van JASNO past bij de oosterse industriële sfeer én de stofallergie van Naima? 
Kijk dan a.s. dinsdag naar “Een frisse start met vtwonen” om 20.40 uur op Vitaya!

Een frisse start met vtwonen Borsbeek
Een frisse start met vtwonen Borsbeek
Een frisse start met vtwonen België shutters keuken