Blog

Back to blog

Marokko meets België in vtwonen

Na jaren hard werken is het voor Moussa en Naima nu echt tijd om te settelen. Dit doen ze in Borsbeek, in een gerenoveerde gezinswoning. Ze vinden het alleen lastig om de nieuwe woning optimaal in te richten. Daarom schakelde Moussa de hulp in van vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine. Belangrijk detail voor de zusjes: Moussa en Naima zijn echte neat freaks.

Gouden randje

Moussa en Naima’s wens is een strak opgeruimd, maar sfeervol interieur met een industriële en oosterse touch. Mission impossible? Niet voor Ozanne en Guillemine. Zij gingen de uitdaging vol enthousiasme aan en dat is terug te zien in het eindresultaat.

De stylisten kozen in de living voor een bruine basis met een gouden randje. De okergele accessoires en grote planten zorgen direct voor een warme sfeer in de living.

Een frisse start met vtwonen shutters Borsbeek
Een frisse start met vtwonen shutters Borsbeek

 

Shutters

Voor de ramen in de living hangen JASNO shutters in de kleur Beach White met bedieningsstokje. Ozanne en Guillemine kozen voor lamelmaat L (89 mm). De shutters zijn onderverdeeld in 4 panelen om de verdeling van het raamkozijn aan te houden. Moussa en Naima kunnen zo per paneel de lichtinval en privacy bepalen. De shutters zorgen voor een strakke, moderne look en zijn echte sfeermakers in de oosters ingerichte living van Moussa en Naima.

Bovendien zijn shutters eenvoudig te reinigen, niet onbelangrijk voor de stofallergie van Naima. Stof en klein vuil veeg je er eenvoudig van af met een duster. Hardnekkig vuil kun je verwijderen met een licht vochtige doek.

Aflevering gemist? Hier kijk je ‘m terug. Kijk voor nieuwe afleveringen van 'Een frisse start met vtwonen' iedere dinsdag om 20:40 uur naar Vitaya.

 

Fotografie: Jonah Samyn voor vtwonen.

Een frisse start met vtwonen Borsbeek shutters
Een frisse start met vtwonen shutters Borsbeek
Een frisse start met vtwonen Borsbeek
Een frisse start met vtwonen in Borsbeek shutters beach white, 89mm