Info
Top

  

Dakraamshutters - ideaal voor uw Velux raam

Een veelgevraagd product! Wilt u eens wat anders dan gordijnen of rolgordijnen? Zoekt u raamdecoratie voor uw zolderramen? Bij dakramen, ook wel Velux genoemd, creëert u met shutters een prachtige lichtinval. JASNO shutters passen dankzij maatwerk op ieder dakraam en zijn daardoor uitstekend geschikt als zonwering voor een dakraam voor bijvoorbeeld de zolder. Ongeacht het merk dakraam, het formaat of de constructie.

De bediening van de shutters is mogelijk met stokje of met verborgen bediening. Ook zijn onze dakraamshutters bedienbaar met een telescopische bedieningsstok, handig voor de lastig bereikbare dakramen!

Kies uit een breed scala van lak- en beitskleuren voor je houten shutters. Witte shutters zijn het meest verkocht, maar ook zwarte en grijze shutters zijn populaire raambekleding. Ook heeft u keuze uit drie diverse lamelbreedtes voor shutters, namelijk 47, 63 en 89 mm. Hoe smaller de lamel, hoe ‘klassieker’ de shutter, hoe breder de lamel, hoe ‘moderner’ de shutter meestal oogt. Zeker als u kiest voor shutters zonder de bedieningsstok, dan ogen shutters al snel ‘strakker’.

shutters, ideaal voor het bekleden van dakramen
Met shutters op een dakraam behoudt het dakraam alle functies

Shutters voor dakramen Velux, Fakro en Rooflite

Zoekt u zonwering voor uw Velux dakraam? JASNO heeft voor dakramen van de bekende merken Velux, Fakro en Rooflite een speciaal frame ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. Een zogenoemde jachtsluiting voorkomt dat de panelen ongewild openklappen.

Voor de juiste maat dakraamshutters hoeft u alleen de code van uw dakramen door te geven. Wilt u weten waar u de code van uw dakraam kunt vinden? Kijk dan op de site van dakraamspecialisten Velux, Fakro of Rooflite.

Kunnen shutters ook voor Roto dakramen worden besteld? Dat is zeker mogelijk. Deze bestelt u via een van onze verdelers.

Ga verder naar shutters voor een draaikiepraam of vind een verdeler in de buurt.

 

JASNO shutters wit op een Velux dakraam
Dakramen met shutters
Webdevelopment & design by Fruitcake