Info

  

Dakraamshutters - ideaal voor uw Velux raam

Een veelgevraagd product! Wilt u eens wat anders dan rolgordijnen voor uw dakramen? Zoekt u raamdecoratie voor uw (Velux) zolderramen? Bij dakramen creëert u met shutters een prachtige lichtinval.

Onze houten Primewood shutters passen op ieder dakraam en zijn daardoor uitstekend geschikt als zonwering voor een dakraam op bijvoorbeeld de zolder. Ongeacht het merk dakraam, het formaat of de constructie. De bediening van de shutters is mogelijk met stokje of met verborgen bediening (silent view).

Een zogenoemde jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen ongewild openklappen, maar zijn ideaal als u een keer bij het raam zelf moet zijn, bijvoorbeeld om het schoon te maken.

Kies uit een een breed scala aan stijlvolle lak- en beitskleuren. Witte shutters zijn het meest verkocht, maar ook zwart en grijs zijn populaire kleuren. Kies uit lamellen in de breedtematen S, M, L. Hoe smaller de lamel, hoe ‘klassieker’ de shutter, hoe breder de lamel, hoe ‘moderner’ de shutter meestal oogt. Zeker als u kiest voor shutters zonder de bedieningsstok ogen shutters al snel ‘strakker’.

shutters, ideaal voor het bekleden van dakramen
Met shutters op een dakraam behoudt het dakraam alle functies

Shutters voor dakramen Velux, Fakro en Rooflite

JASNO heeft voor dakramen van de bekende merken Velux, Fakro en Rooflite een speciaal frame ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. Een zogenoemde jachtsluiting voorkomt dat de panelen ongewild openklappen.

Voor de juiste maat dakraamshutters hoeft u alleen de code van uw dakramen door te geven. Wilt u weten waar u de code van uw dakraam kunt vinden? Kijk dan op de site van dakraamspecialisten Velux, Fakro of Rooflite.

Kunnen shutters ook voor Roto dakramen worden besteld? Dat is zeker mogelijk. Deze bestelt u via een van onze verdelers.

Ga verder naar shutters voor een draaikiepraam of vind een verdeler in de buurt.

 

JASNO shutters in het wit in een eetkamer serre
JASNO shutters in het wit op een Velux dakraam
JASNO shutters in het wit voor openslaande deuren en een lichtstraat
JASNO shutters in het wit in een eetkamer keuken serre
JASNO shutters in het wit in een eetkamer serre
JASNO shutters in het wit op een Velux dakraam in een slaapkamer
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.