Info
Top

Geniet van uw werkkamer of kantoor met shutters of jaloezieën

Het mooiste licht voor uw werkkamer, kantoor of atelier komt van de zon. Laat het zonlicht in uw voordeel werken met de shutters en houten jaloezieën van JASNO. Gemaakt met oog voor het kleinste detail… Om indrukwekkend en inspirerend te zijn!

Zet zonlicht naar uw hand met shutters of jaloezieën

U kunt de lamellen van de shutters en houten jaloezieën traploos verstellen in iedere stand die u wilt. U draait het licht zó, dat het niet in uw gezicht of op uw beeldscherm komt. Ideaal als u bij felle zon achter de computer wilt werken. Shutters zijn daarom een goede oplossing als raamdecoratie in de werkkamer.

Shutters bij uw werkplek
Shutters op kantoor

Apart geregeld met de tussenverbinding

JASNO shutters met tussenverbinding geven u nog meer vrijheid om te spelen met licht. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen van de shutters dicht tegen schitteringen en de bovenste lamellen open voor extra licht. Onze shutters en houten jaloezieën zijn ook mogelijk bij hoge en brede ramen in kantoren, erkers of roomdividers in uw werkkamer of kantoor. Of heeft u een rond of driehoekig raam waar u al tijden geen raad mee weet? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Omdat JASNO alle shutters op maat produceert, kunnen we iedere vorm maken die u wilt. Ook bij speciale raamvormen komen shutters schitterend tot hun recht.

 

Ga verder naar shutters en houten jaloezieën in de serre of erker of vind een verdeler in de buurt.

 

Kantoor met zilveren shutters
Shutters in een vergaderzaal
Webdevelopment & design by Fruitcake