Info

Raamdecoratie voor de perfecte lichtinval op uw werkplek

Het mooiste licht voor uw werkkamer, kantoor of atelier komt van de zon. Laat het zonlicht in uw voordeel werken met de raamdecoratie van JASNO. Gemaakt met oog voor het kleinste detail, om indrukwekkend en inspirerend te zijn!

Zet zonlicht naar uw hand met shutters

U kunt de lamellen van de shutters traploos verstellen in iedere stand die u wilt. U draait het licht zó, dat het niet in uw gezicht of op uw beeldscherm komt. Ideaal als u bij felle zon achter de computer wilt werken. Shutters zijn daarom een goede oplossing voor raamdecoratie in de werkkamer.

Apart geregeld met de tussenverbinding

JASNO shutters met tussenverbinding geven u nog meer vrijheid om te spelen met licht. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen van de shutters dicht tegen schitteringen en de bovenste lamellen open voor extra licht. Omdat JASNO alle shutters op maat produceert, kunnen we iedere vorm maken die u wilt. Zo zijn onze shutters mogelijk bij hoge ramenbrede ramen of als roomdivider in uw werkkamer of kantoor. Of heeft u een rond of driehoekig raam waar u al tijden geen raad mee weet? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen

Shutters perfect voor het kantoor
Werkkamer met JASNO blinds

Een natuurlijke lichtinval met blinds

Met blinds bepaalt u gemakkelijk de lichtinval in uw werkkamer of kantoor, weert u felle zonnestralen en houdt u nieuwsgierige blikken van concurrenten buiten. Jaloezieën hebben twee bedieningskoorden waarmee de lichtinval tussen de lamellen door te verstellen is. Trek het pakket op tot de gewenste hoogte of kantel de lamellen. Zo kunt u overdag altijd werken in gezond en natuurlijk licht.

Gaat u voor ladderband of ladderkoord? Kiest u 50 of 63 mm lamellen? En welke kleur past er het beste bij uw werkkamer? Jaloezieën van JASNO worden op maat gemaakt. De verdeler bij u in de buurt adviseert u graag bij het maken van een keuze. Zo kiest u de jaloezie die uw werkplek helemaal compleet maakt.

Folds zorgen voor een bijzondere lichtregulering

De vouwgordijnen van JASNO zijn gemaakt van geweven papier en houten latten. Dit geeft de folds een stoere en duurzame uitstraling en maakt ze zeer geschikt voor de ramen in uw werkkamer of kantoor. Houd rust in uw werkkamer en stem de kleur van de houten latten af op het geweven papier of creëer een uitdagend en inspirerend geheel met een combinatie van houten latten en geweven papier in een contrasterende kleur. 

Ook kunt u kiezen uit 3 verschillende transparanties. Met de semi-transparante, lichtdoorlatende fold komt er een prachtige lichtinval door het geweven papier uw werkkamer binnen. De light filtering variant geeft een subtiele lichtinval en laat minder licht door. Of creëer de mogelijkheid om de werkruimte te verduisteren met de black-out fold. 

JASNO folds, vouwgordijnen in een werkkamer
JASNO swings, verticale lamellen, als roomdivider in een kantoor

Swings maken van uw werkkamer een echt kantoor

Verticale lamellen worden gezien als een typisch kantoor product en maken een werkruimte helemaal compleet. Bijzonder aan de JASNO swings is het unieke 3D effect. Dit maakt het product niet alleen functioneel maar ook nog eens een echte eye-catcher. Breng met de bedieningsketting de lamellen in beweging, zet ze in de gewenste stand en creëer de perfecte lichtinval voor een productieve werkdag. 

Swings zijn prachtig voor een raampartij, maar ook ideaal om te gebruiken als roomdivider. Handig om u even af te zonderen van uw collega's en te genieten van privacy.

 

Ga verder naar raamdecoratie in de keuken of vind een verdeler in de buurt.

JASNO swings wit kantoor ofwel verticale lamellen
JASNO shutters in het grijs in een kantoor werkkamer
JASNO shutters in het zwart in een vergaderzaal
Woonkamer met witte JASNO swings ofwel verticale lamellen
JASNO swings wit kantoor ofwel verticale lamellen
JASNO folds vouwgordijnen bruin brede en hoge ramen kantoor
JASNO shutters in het zilver grijs in een kantoor
Bruine vouwgordijnen voor brede raampartijen in een kantoor
JASNO vouwgordijnen ofwel Folds in het zwart op kantoor
JASNO swings kantoor wit verticale lamellen
JASNO swings wit verticale lamellen in kantoor
JASNO shutters en blinds houten jaloezieën in het zwart in een kantoor
JASNO shutters in het grijs in een kantoor
JASNO shutters in het zwart in een vergaderzaal
Woonkamer met witte JASNO swings ofwel verticale lamellen
Woonkamer met witte JASNO swings ofwel verticale lamellen
JASNO shutters en blinds houten jaloezieën in het zwart in een kantoor
JASNO shutters in grijs in een kantoor
JASNO swings ofwel verticale lamellen in een kantoor zwart
Bruine vouwgordijnen voor brede raampartijen in een kantoor
JASNO shutters in het zwart in een vergaderzaal
JASNO blinds ofwel jaloezieën in het zwart in een kantoor bij brede ramen
JASNO shutters in het wit voor openslaande deuren en een lichtstraat
JASNO swings wit kantoor ofwel verticale lamellen
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.