Info

Nieuws

Nieuwe collectie JASNO swings, verticale lamellen

JASNO introduceert haar vernieuwde swings collectie

Als leverancier van op maat gemaakte raamdecoratie speelt JASNO in op de wensen van de consument. Met pvc lamellen in diverse kleuren en patronen voegt JASNO een nieuw materiaal toe aan de swings collectie. Ook het assortiment van de luxe stof trevira cs is uitgebreid. Met deze nieuwe collectie zijn swings toe te passen in vele interieurstijlen.

Aqualine shutters perfect voor in de badkamer

Aqualine shutters: spatwaterproof shutters

Spatwaterproof, hét kenmerk van de nieuwste JASNO shutters. De lak op deze kunststof shutters beschermt tegen vocht.

Kindveiligheid van hoogste belang bij JASNO

Kindveilige raamdecoratie vinden we bij JASNO uiterst belangrijk. Kinderen kunnen namelijk verstrikt raken in de lus van trekkoorden en kettingen waarmee de raambekleding bediend wordt. 

GIO award voor jasno verticale lamellen

GIO award voor JASNO swings

JASNO heeft een Goed Industrieel Ontwerp (GIO) Award 2016 gewonnen voor de JASNO swings. Deze verticale lamellen zijn door JASNO ontwikkeld in samenwerking met GBO.

JASNO black-out folds zijn ideale vouwgordijnen voor het verduisteren van uw slaapkamer

NIEUW bij JASNO: verduisterende vouwgordijnen

 

Folds van JASNO zijn uniek ontworpen vouwgordijnen van geweven papier met houten latten. Vanaf nu ook in een volledig verduisterende variant verkrijgbaar. Deze black-out vouwgordijnen zijn ideaal voor de ramen in de slaapkamer.

JASNO swings wint iF Design Award 2016

JASNO wint iF Award 2016!

JASNO heeft een internationale iF Product Design Award 2016 in de wacht gesleept. JASNO won een award in de categorie “Textiles/Wall/Floor” met de JASNO swings. Deze verticale lamellen maar dan nét even anders, zijn ontwikkeld in samenwerking met GBO uit Helmond.

Het is een eer om deze prestigieuze award in ontvangst te nemen voor onze JASNO swings,” zegt Jeroen Hermans, directeur JASNO. “We hebben dit product ontwikkeld vanuit de gedachte om iets nieuws te brengen, waarbij we ons voortdurend afgevraagd hebben of iets beter kan en of het nog past in de huidige tijd”.

JASNO swings: verticale lamellen

Brandvertragende certificering voor JASNO swings

Een perfecte oplossing voor uw project: verticale lamellen van JASNO. Uniek aan deze zogeheten ‘JASNO swings’ is dat ze in diverse verrassende 3D standen gedraaid kunnen worden. 

De swings, in twee lamelbreedtes leverbaar, zijn gemaakt van geweven papier of een luxe polyester stof. Én allemaal brandvertragend. 

JASNO shutters jaloezieën app iPhone Android

De gratis JASNO app is vernieuwd

JASNO app visualiseert shutters én jaloezieën

Onze gratis app is vernieuwd! Met de app kon u al een foto van ramen voorzien van shutters. Nieuw is de optie om ook houten jaloezieën te visualiseren. Kies een kleur, lamelbreedte of ladderband. Snel en realistisch ziet u hoe jaloezieën (of toch shutters) in uw interieur ogen. Handig - voor als u (nog...) geen JASNO raamdecoratie heeft en zich afvraagt hoe het bij u thuis staat. Of twijfelt over net dat ene raam...

 

 

bereikbaarheid jasno shutters

Bereikbaarheid JASNO 26-28 juni 2015

Van vrijdag 26-06 om 5:00u ‘s ochtends tot maandag 29-06 om 5:00u wordt de reguliere toegangsweg naar industrieterrein De Haagdoorn afgesloten.  

Voor autoverkeer is er een alternatieve route via de Hertstraat. Deze weg ligt tussen de achterzijde van de Haagdoorn en de snelweg A67. De toegang tot De Haagdoorn is deze dagen via de “Calamiteiten” poorten. U kunt JASNO bereiken door de omleidingsborden te volgen naar 'De Haagdoorn'. Zie ook het kaartje.

Verticale lamellen van JASNO

Nieuw van JASNO: verticale lamellen met een verrassend effect

Sfeervol, praktisch en eigentijds: lamellen in het interieur… anno 2015 ‘mag’ het weer. JASNO breidt de collectie uit met verticale lamellen. Uniek aan deze zogeheten ‘JASNO swings’ is dat ze in diverse verrassende 3D standen gedraaid kunnen worden. Om en om, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen. Zonlicht en privacy regelen in huis of kantoor is in één handomdraai mogelijk.  

JASNO wint Communication Award Batibouw 2015

JASNO heeft gisterenavond na afloop van de eerste professionele beursdag de Batibouw Communication Award in de wacht gesleept. Deze Communication Award wordt toegekend aan bedrijven voor de beste en efficiëntste beurscommunicatie.  JASNO is gekozen op basis van beste communicatie op het gebied van product en bedrijf in de categorie stands kleiner dan 80 vierkante meter.

Introductie van een nieuw product
Op Batibouw in Brussel  introduceerde JASNO dit jaar een nieuw raambekledingsproduct in haar collectie: JASNO folds. Het ontwerp van deze vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.  Het sluit bovendien naadloos aan bij de bestaande collectie shutters en blinds (houten jaloezieën) van JASNO.

Bezoek onze showroom tijdens JASNO op zondag!

Wilt u graag alle JASNO producten bij elkaar bekijken? Bent u benieuwd naar de makers van...? Heeft u interesse in het aanschaffen van een JASNO product maar wilt u eerst nog wat meer informatie? Of twijfelt u of shuttersvouwgordijnen of houten jaloezieën wel bij úw interieur passen?

Kom dan naar JASNO op zondag! Eens in de paar weken houden we een speciale zondagopenstelling voor consumenten die onze raambekleding willen aanschaffen. Dit vindt plaats van 11.00-16.00 uur in onze showroom. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken en advies te krijgen van onze specialisten. 

Schrijf u direct in voor een gratis afspraak met een JASNO specialist! U kunt natuurlijk ook zonder afspraak langskomen. Als u al tekeningen van uw huis heeft, maten van uw ramen, foto's of plattegronden, neemt u die dan zeker mee. 

 

JASNO Folds - vouwgordijnen met Dutch Design

JASNO breidt collectie uit met vouwgordijnen

In september 2014 introduceert JASNO een nieuw raambekledingsproduct in haar collectie: vouwgordijnen. De JASNO Folds worden als eerste gepresenteerd tijdens de Woonbeurs Amsterdam aan het grote publiek. Het ontwerp van de vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.

Nieuwe website live

JASNO heeft een nieuwe website gelanceerd, helemaal verfrist en vernieuwd. Op onze website presenteren we al het moois wat JASNO te bieden heeft. 

Inspireer jezelf

Blader door de inspiratiemodule en laat je uitgebreid inspireren met de verschillende toepassingen van onze shutters. Of bekijk de mogelijkheden met onze blinds, jaloezieën. Wat dacht je bijvoorbeeld van blinds in een badkamer, shutters in een erker met glas in lood of shutters op een draaikiepraam?

JASNO verhuist naar nieuwe locatie

Het hoofdkantoor van JASNO vestigt zich per 14 april 2014 aan de Lange Voren 25 te Eersel. JASNO verhuist naar een verbouwd pand vanwege de succesvolle groei van de afgelopen jaren. Tevens komt in het nieuwe kantoor een inspirerende showroom.

Nieuwe kleurencollectie houten jaloezieën

JASNO introduceert nieuwe kleuren voor houten jaloezieën (blinds). Naast de bestaande wittinten, zwart en beitskleuren is er nu ook een aantal populaire en trendy interieurkleuren aan de collectie toegevoegd.

JASNO winnaar BOV trofee 2013

Eigenaren Jeroen Hermans en Simon Sants van JASNO zijn verkozen tot winnaar van de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee 2013, regio Eindhoven en De Kempen.

Volgens juryvoorzitter Tiny Sanders (voetbalclub PSV) tonen de beide prijswinnaars echte passie in hun zakelijke activiteiten. “Ze hebben visie, ze tonen lef, ze weten van aanpakken en grijpen kansen op het juiste moment. Dat is ondernemen,” aldus de jury. De jury vond JASNO uitblinken ten opzichte van de andere finalisten Joost Engels van Engels Logistiek en Johan Faes van Faes Group.

Winnaars vtwonen Woonwens

Op bezoek bij de winnaars van de vtwonen woonwens(NL)!

Vorige week maandag monteerden we shutters in het huis van de winnaars van de vtwonen woonwens. En afgelopen vrijdag werd het huis gefotografeerd. Dit zijn ze: de gewonnen shutters (vtwonen woonwens)! De gelukkige winnaars zijn er héél blij mee. Het is prachtig geworden.

Doe mee aan de vtwonen woonwens en win shutters!

JASNO doet dit jaar mee aan de woonwens van het magazine vtwonen (NL). Consumenten maken kans op het winnen van shutters ter waarde van €7.500,-! Meer informatie over de wedstrijd lees je op de site van vtwonen.

JASNO finalist voor Beste Ondernemers Visie trofee 2013

We zijn trots! JASNO is finalist voor de BOV trofee 2013, voor Beste Ondernemers Visie in de regio Eindhoven en De Kempen. Eigenaren Jeroen Hermans en Simon Sants zijn samen finalist. Op 25 maart is de uitreiking in het Evoluon in Eindhoven. Duimen jullie met ons mee?

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.