Top
Terug naar nieuws

Nieuwe kleurencollectie houten jaloezieën

JASNO introduceert nieuwe kleuren voor houten jaloezieën (blinds). Naast de bestaande wittinten, zwart en beitskleuren is er nu ook een aantal populaire en trendy interieurkleuren aan de collectie toegevoegd.

Verfrissende grijstinten

Laat u verleiden door het zachte beige-grijs van de kleur 'Chai', kies juist voor een opvallende kleur als 'Stone Grey' of 'Clay' of maak indruk met houten jaloezieën in de prachtige kleur 'Taupe'. Samen met de populaire kleur 'Rustic Grey' biedt JASNO nu een palet aan modieuze interieur kleuren voor houten jaloezieën.

Combineer jaloezieën met shutters

Houten jaloezieën van JASNO zijn uitstekend te combineren met shutters. Zowel de jaloezieën als de shutters zijn leverbaar in 50mm en 63mm lamelbreedte. En met de nieuwe kleurencollectie sluiten ook de kleuren van de shutters en blinds prachtig op elkaar aan.

Advies van een specialist

De nieuwe kleuren houten jaloezieën zijn vanaf nu te bestellen bij een van de vele JASNO verdelers. Deze verdeler kan perfect adviseren in de mogelijkheden en kleuren voor houten jaloezieën of shutters. U vindt alle JASNO verdelers hier.

Webdevelopment & design by Fruitcake