Info
Top

Raamdecoratie bij openslaande deuren en schuifpuien

Er zijn veel verschillende soorten raambekleding mogelijk voor openslaande (tuin)deuren en schuifpuien. Gemaakt van hout, kunststof of textiel en verkrijgbaar in vele kleuren, verduisterend of slechts tegen inkijk, op maat gemaakt en passend bij elk raam in elk interieur. Of uw stijl nu modern of landelijk is, door de vele mogelijkheden met JASNO shutters, folds en swings geeft u het uw persoonlijke smaak.

Shutters op railsysteem

 

Raised panel shutters bij openslaande deuren

Shutters bij openslaande deuren en schuifpuien

Een ideale combinatie, shutters bij openslaande deuren of schuifpuien. U schuift de panelen opzij en kunt gewoon gebruik maken van de deur om naar binnen en buiten te gaan. We hebben diverse opties hiervoor. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld shutters op een railsysteem, zo schuift u de panelen eenvoudig opzij. We leveren deze in zowel standaard (90 graden) vouwrail, als de 180 graden rail, waarbij de panelen helemaal op de muur kunnen klappen. Maar denk ook eens aan shutters op een schuifrail: de panelen schuiven dan voor elkaar weg.

Heeft u deuren waarbij het onderste gedeelte van de deur dicht is? We kunnen shutters ook leveren met het zogenoemde 'raised panel': het onderste gedeelte van het shutter paneel is dan dichtgemaakt. De look van het raam en de deur blijft dan hetzelfde.

Vouwgordijnen bij openslaande deuren en schuifpuien

JASNO folds zijn bijzondere vouwgordijnen, ontworpen door studio Daphna Laurens. Kenmerkend is het materiaal: geweven papier. De houten latten erop maken deze vouwgordijnen tot designstukken. Kies voor ton sur ton of breng kleurcontrast aan. Uitermate geschikt voor schuifpuien en openslaande deuren. Wilt u zonlicht naar binnen laten schijnen en nog zicht? Kies dan voor de semi transparante folds. Wilt u juist verduisteren en volledige privacy? Kies dan voor een zogeheten dim stof die we tegen het vouwgordijn aanmaken. Het schoonmaken van vouwgordijnen is eenvoudig waardoor ze niet alleen sfeervol, maar ook praktisch zijn.

Heeft u een breed raam of brede schuifpui? Geen probleem voor JASNO folds! Liever geen bedieningskettingen? De folds zijn ook elektrisch bedienbaar. 

Vouwgordijnen voor tuindeuren
Verticale lamellen bij schuifpui

Verticale lamellen bij openslaande deuren en schuifpuien

Schuifpuien, openslaande deuren, brede ramen, hoge ramen? Een mooie combi met onze swings, ofwel de bekende verticale lamellen. Want swings zijn geschikt voor alle raamtypen en vooral bij brede ramen komen ze goed tot hun recht. Een praktisch alternatief voor gordijnen. Buiten dat, haalt u met JASNO swings een typisch JASNO product in huis. Functioneel, doordacht en met oog voor design. De lamellen draait u  ‘om en om’, tegengesteld van elkaar. Dit geeft de JASNO swings een andere wending. Letterlijk, want door dit unieke draaisysteem speelt u met de lichtinval en privacy. Wilt u de openslaande deur of schuifpui openen? U schuift de lamellen naar één kant door middel van de kindveilige bedieningsketting. Kies uw favoriete kleur, materiaal en lamelbreedte. Met de JASNO verdeler stemt u thuis de bediening en montageopties af.

Onze verticale lamellen kunt u ook bestellen met het ‘bekende’ systeem waarbij alle lamellen in dezelfde richting draaien. Neem voor een advies op maat of een vrijblijvende offerte contact op met uw dichtstbijzijnde JASNO verdeler. 

In onze showroom bent u ook van harte welkom de totale collectie te bekijken. We voorzien u graag van advies.

JASNO shutters - wit - slaapkamer
Shutters vtwonen weer verliefd op je huis vouwrailsysteem grijs eetkamer raised panel Noordwijk seizoen 9
JASNO shutters en blinds vtwonen weer verliefd op je huis vouwrailsysteem grijs eetkamer raised panel Noordwijk seizoen 9
JASNO shutters & blinds vtwonen weer verliefd op je huis vouwrailsysteem grijs eetkamer raised panel Noordwijk seizoen 9
JASNO shutters - wit - slaapkamer - kinderkamer
JASNO shutters vtwonen weer verliefd op je huis vouwrailsysteem grijs eetkamer raised panel Noordwijk seizoen 9
Webdevelopment & design by Fruitcake
if (document.documentElement.lang === 'nl' && document.location.pathname !== "/") { (function(){ var widget_id = '0ZrFn2UZhm';var d=document;var w=window;function l(){ var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = '//code.jivosite.com/script/widget/'+widget_id; var ss = document.getElementsByTagName('script')[0]; ss.parentNode.insertBefore(s, ss);}if(d.readyState=='complete'){l();}else{if(w.attachEvent){w.attachEvent('onload',l);}else{w.addEventListener('load',l,false);}}})();} {/literal} END JIVOSITE CODE -->