Info

Creëer sfeer in het salon met raamdecoratie

De plek om te ontspannen na een lange werkdag, bij te kletsen met vrienden en vanaf de zetel uw favoriete films en series te bekijken, de salon heeft vele functies. Met JASNO raambekleding creëert u een sfeervolle omgeving en verandert u het salon in het visitekaartje van uw huis. Dankzij hun bijzondere kwaliteiten vormt ieder JASNO product een element van luxe in uw woonkamer.

Mix shutters of jaloezieën met gordijnen

Met JASNO shutters en lamellen creëert u niet alleen een fraaie blikvanger in het salon. Combineer ook eens shutters of jaloezieën met gordijnen voor een stijlvol effect in uw interieur. Naast de extra sfeer die gordijnen met zich meebrengen geniet u ook van de functionaliteiten van dit product. Een prachtige aanvulling op uw jaloezieën of shutters.

Creëer sfeer in de woonkamer met JASNO shutters en gordijnen

 

Creëer sfeer in de woonkamer met houten jaloezieën JASNO

Speel met licht in het salon

Met JASNO shutters en houten lamellen creëert u een aangenaam, diffuus licht in de woonkamer. Speel met de kracht van het invallende zonlicht dankzij de verstelbare lamellen en geniet van de TV zonder hinderlijke schitteringen van de felle zon. Om privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk van elkaar te regelen kiest u voor shutters met een tussenverbinding.

Het salon zo open als u wilt

Heeft uw woonkamer openslaande tuindeuren of een schuifpui? Dan kiest u met JASNO shutters voor een optimale mix van praktisch en mooi. Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuift u de shutters moeiteloos terzijde – en weer terug.

Ook swings komen prachtig tot hun recht voor openslaande deuren. Geniet van de aankleding en het zonwerende effect. Of schuif de raamdecoratie naar de zijkant van uw raampartij om gebruik te maken van de doorgang en het uitzicht te bewonderen. 

 

Raamdecoratie als zonwering

Door uw raambekleding op een warme zomerdag gesloten te houden, blijven de warme zonnestralen buiten en houdt u de woonkamer lekker koel. In de winter kan het buiten erg guur en koud zijn. Ook dan levert het sluiten van uw raambekleding voordelen op. Door de gesloten raamdecoratie kan de warmte minder goed naar buiten ontsnappen en beperkt u de stookkosten. Compleet verduisterende raambekleding, zoals de black-out folds, maakt het voordeel nog groter. 

Warmte en gezelligheid met optrekgordijnen

JASNO vouwgordijnen (folds) hebben een stoer en robuust uiterlijk en stelt u samen door een combinatie te maken uit diverse kleuren geweven papier en houten latten. Door de natuurlijke materialen haalt u met folds een warme sfeer in huis.

In tegenstelling tot de black-out folds, houdt u met de semi-transparante en light filtering versie niet al het zonlicht tegen. Hiermee creëert u juist een prachtige lichtinval in uw salon. Het binnenvallende zonlicht is iedere dag weer anders en maakt uw woonkamer levendig en gezellig.

Warmte en gezelligheid met JASNO folds in de woonkamer

 

Decoreer uw woonkamer met JASNO swings

Decoreer uw woonkamer met verticale lamellen

Dat de swings een echte eyecatcher voor uw woonkamer zijn is meerdere malen bewezen. Ze zijn namelijk bekroond met een iF Award en een GIO Award. Het bijzondere aan de JASNO swings is dat de lamellen om en om in een andere stand gezet kunnen worden. Hierdoor creëert u een uniek 3D effect én een prachtige lichtinval. Dit maakt de swings naast functioneel ook nog eens erg decoratief. Ideaal voor het creëren van sfeer in uw woonkamer.  

Al geschikte raamdecoratie voor uw salon, maar wilt u de swings toch graag een plekje geven? Ze zijn ook prachtig als roomdivider.

 

Hoge en brede ramenserreserkers en doorgangen JASNO raamdecoratie maakt iedere raampartij in uw woonkamer compleet.

Ga verder naar raamdecoratie voor de badkamer of vind een verdeler in de buurt.

 

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.