Info
Top

Shutters ideaal als kamerscherm of roomdivider

Speel met de indeling. Deel de ruimte in tweeën. Met JASNO shutters creëert u een fraaie en praktische roomdivider in uw kamer, zonder dat het een massieve scheiding wordt.

Shutters zijn zo open of gesloten als u wilt

Met de verstelbare lamellen van onze shutters kunt u de ruimtes bij elkaar betrekken of scheiden. Open de lamellen voor transparantie en licht, doe ze dicht voor een intieme sfeer. Ook bepaalt u hiermee de hoeveelheid licht in uw ruimte. Shutters zijn daarom ideaal als kamerscherm of voor een doorgang in uw woonruimte!

JASNO shutters als roomdividers

 

 

JASNO swings verplaatsbare roomdividers

Met shutters een roomdivider die niet in de weg zit

Shutters als roomdivider zijn net zo flexibel als u zelf. Schuif de shutters aan de kant en maak van de ruimte weer één geheel. Afhankelijk van de situatie kunt u de roomdivider wegklappen of wegschuiven in een railsysteem. U kunt de doorgang in de kamer daardoor zo groot maken als u wilt.

Ook verticale lamellen zijn prachtige roomdividers

Swings bieden net als shutters vele mogelijkheden. Schuif de lamellen uit het zicht wanneer je ze niet gebruikt, bepaal zelf de licht inval én geniet van het mooie 3D effect. Dit maakt verticale lamellen ook ideale roomdividers. Door de keuze uit verschillende stoffen en de mogelijkheid twee stoffen te combineren is er altijd een roomdivider van verticale lamellen die past bij uw interieur.

Ga verder naar advies voor speciale raamvormen of vind een verdeler in de buurt die u graag verder adviseert.

 

Webdevelopment & design by Fruitcake