Info

Shutters voor driehoek ramen

Shutters zijn niet alleen ideale raambekleding voor rechte ramen, maar juist óók voor ramen in een driehoek vorm. Of zeshoek, of achthoek of getoogd… alles is mogelijk met onze houten Primewood shutters. Voor elk type raam maken we de shutters altijd passend op maat. Bij speciale raamvormen zijn shutters een van de weinige oplossingen om toch te verduisteren en spelen met lichtinval en privacy. Vooral dan komen shutters schitterend tot hun recht omdat u de ‘afwijkende’ raamvorm blijft zien. 

Onze houten Primewood shutters zijn geschikt voor alle raamvormen, dus of je nou een recht dakraam of een metershoog (drie)hoekig raam hebt, the sky is the limit. De spatwaterproof Aqualine shutters maken we van hoogwaardig kunststof en zijn daardoor de perfecte keuze voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Deze shutters zijn geschikt voor getoogde en schuine raamvormen.

 

Shutters voor driehoek ramen
Waar koop ik driehoek shutters via De Woonwinkel

Waar koop ik shutters?

In de showroom van onze verdelers kunt u onze maatwerk raamdecoratie zien en krijgt u advies. De deskundige verdeler meet bij u thuis de ramen én monteert de shutters. Zo bent u er zeker van dat u een shutter op maat heeft, die perfect past op uw raam. Afhankelijk van het raam zullen de shutters op het raam bevestigd worden of op het kozijn. Door middel van het scharnier kunt u de shutters nog open maken om bij uw raam te kunnen. Is dit bij uw raam niet mogelijk? Het shutterpaneel kan ook op het raamkozijn geklikt worden, zodat u het er in één keer kunt afhalen! De levertijd van shutters vindt u bij de veelgestelde vragen.

 

Showroom JASNO

In onze showroom in Eersel is onze totale raamdecoratie uiteraard ook in diverse uitvoeringen te zien. We hebben een niet recht raam voorzien van shutters. Neem gerust een foto en de globale maat van uw raam mee als u een prijsindicatie wilt ontvangen voor shutters voor uw driehoek raam. U kunt in onze showroom niet direct kopen, maar u kunt u hier oriënteren en door ons laten adviseren. 

 

Showroom JASNO shutters
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.