Info

Raambekleding voor de erker

In de erker wilt u het licht en uw privacy perfect kunnen regelen. Niet te veel als de zon schijnt, maar ook weer niet te weinig als het bewolkt is. De erker moet natuurlijk wel de lichtste plek in huis blijven! Dan treft u in JASNO een uitstekende bondgenoot. Onze collectie bestaat uit shutters (binnenluiken), jaloezieën (blinds), vouwgordijnen (folds) en bijzondere verticale lamellen (swings). Elk product maken we op maat zodat u altijd een mooi en passend product voor de ramen in de erker heeft.

Zeer goede lichtregulatie met shutters en jaloezieën in de erker 

Verstel traploos de lamellen van JASNO shutters en jaloezieën in iedere stand die u wilt. Zo kunt u optimaal de lichtinval instellen in uw erker. JASNO shutters met tussenverbinding geven u nog meer vrijheid om te spelen met licht, doordat de bovenste en onderste helft van het shutterpaneel apart van elkaar te bedienen zijn. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen dicht tegen schitteringen en de bovenste open voor extra licht.

Isolerende eigenschappen van shutters en houten jaloezieën

JASNO shutters en jaloezieën zijn leverbaar in hout. Dit materiaal heeft van nature een licht isolerende werking. Door deze eigenschap zijn houten shutters en jaloezieën van JASNO perfect voor erkers. Ze maken uw erker in de zomer koeler en in de winter zet u de shutters lekker open om veel warmte van de zon binnen te krijgen. Een erker in uw keuken? Kies dan voor Aqualine shutters. Doordat we deze shutters van een hoogwaardig kunststof maken, zijn ze spatwaterproof. Ideale raamdecoratie dus voor de keuken (en andere vochtige ruimtes zoals de badkamer).

 

Shutters in de erker
Vouwgordijnen in erker

Vouwgordijnen in de erker 

Onze folds, ofwel Dutch Design vouwgordijnen van geweven papier, zijn bijzonder én geschikt voor ramen in de erker. Net als bij shutters en blinds, heeft u bij folds keuze uit een mooi palet aan kleuren. Bij folds heeft u ook nog de mogelijkheid een contrast aan te brengen door de houten latten in een andere kleur dan het textiel te kiezen. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige landelijke uitstraling. Of ga juist voor een eigenzinnige kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger.

Ook heeft u keuze uit diverse transparanties van het vouwgordijn. Zo kunt u bepalen hoeveel inkijk en zonlicht u wilt. Maakt u zich geen zorgen over het schoonmaken van de vouwgordijnen, ze zijn goed te reinigen met de stofzuiger op lage stand. De houten latten kunt u, net als onze shutters en jaloezieën, met een stofdoek of licht vochtige doek afnemen.

Verticale lamellen in de erker 

JASNO swings, unieke verticale lamellen, kunnen ook toegepast worden in erkers.  Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem en vele opties in materiaal en kleur, maakt u met swings iets bijzonders voor uw ramen in de erker. Vooral voor brede ramen, dan komen swings goed tot hun recht. 

Informeer bij een verdeler in uw buurt naar de mogelijkheden.

 

Swings in keukenraam in erker

 

JASNO shutters in het wit buitenaanzicht serre
JASNO shutters in het wit in een eetkamer serre
JASNO shutters in het wit in een woonkamer met erker
JASNO shutters in het wit voor openslaande deuren en een lichtstraat
JASNO shutters in het wit voor een serre dak in een woonkamer
JASNO blinds ofwel houten jaloezieën in het wit in een erker buitenaanzicht
JASNO shutters in het wit in een erker eetkamer met hoge ramen
JASNO shutters in het wit in een eetkamer serre
JASNO shutters in het wit in een serre woonkamer
JASNO shutters in het wit in een erker in een eetkamer
JASNO shutters in het wit in een eetkamer keuken serre
JASNO shutters in het zwart in een vergaderzaal
JASNO blinds ofwel houten jaloezieën in het wit in een woonkamer erker
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.