Info
Top

Shutters of houten jaloezieën voor serre en erker

In de serre of erker wilt u het licht perfect kunnen regelen. Niet te veel als de zon schijnt, maar ook weer niet te weinig als het bewolkt is. De serre of erker moet natuurlijk wel de lichtste plek in huis blijven! Dan treft u in JASNO shutters en houten jaloezieën een uitstekende bondgenoot.

Zeer goede lichtregulatie

Verstel traploos de lamellen van JASNO shutters en houten jaloezieën in iedere stand die u wilt. Zo kunt u optimaal de lichtinval instellen in uw erker of serre. JASNO shutters met tussenverbinding geven u nog meer vrijheid om te spelen met licht, doordat de bovenste en onderste helft van het shutterpaneel apart van elkaar te bedienen zijn. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen dicht tegen schitteringen en de bovenste open voor extra licht.

Isolerende eigenschappen van shutters en houten jaloezieën

JASNO shutters en jaloezieën zijn gemaakt van hout. Dit materiaal heeft van nature een licht isolerende werking. Door deze eigenschap zijn houten shutters en jaloezieën van JASNO perfect voor serres en erkers. Ze maken uw serre in de zomer koeler en in de winter zet u de shutters lekker open om veel van de warmte van de zon binnen te krijgen.

Shutters op het dak van de serre
Shutters in de serre

Railsysteem voor shutters in de serre

Open of dicht? De ene keer wilt u genieten van de natuur om u heen, dan weer kiest u voor koel en geborgen. Met de railsystemen van JASNO schuift u de shutters moeiteloos terzijde – en weer terug. Ook erg praktisch als uw serre openslaande deuren heeft!

Ook shutters voor het serredak

Als u kiest voor shutters in de serre, vergeet dan het schuine glazen serredak niet! Dankzij ingenieus maatwerk kunnen we JASNO shutters voor het schuine dak plaatsen. Zo kunt u optimaal genieten van de lichtinval in deze extra ruimte in huis. 

 

Ga verder naar shutters voor een dakraam of vind een verdeler in de buurt.

 

Shutters op het serredak
JASNO houten jaloezieën ofwel blinds buitenaanzicht
Shutters in een erker
Webdevelopment & design by Fruitcake