Info
Top

Shutters en houten jaloezieën ideaal voor de badkamer

Shutters of houten jaloezieën in de badkamer? Een perfecte combinatie! Met JASNO shutters en houten jaloezieën (blinds) geeft u de badkamer een prachtig gezicht en krijgt u van de mooie ruimte dat heerlijke, ontspannen wellness-gevoel. De waterproof shutters en vochtbestendige houten jaloezieën zijn ideale raamdecoratie voor in de badkamer.

Spatwaterproof, hét kenmerk van Aqualine shutters

De Aqualine shutters zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes, sterker nog, deze shutters zijn het beste toe te passen in de badkamer! De Aqualine shutters worden gemaakt van volledig ABS, een kwalitatief hoogwaardig kunststof.

De Aqualine shutters zijn leverbaar in 6 populaire wit- en crèmekleuren en kunnen ook op  speciale raamvormen of draaikiepramen worden geplaatst. Kortom, de ideale raamdecoratie voor in de badkamer.

Liever Ecowood of Primewood shutters in de badkamer? Deze shutters zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. Let er wel goed op dat er dan voldoende geventileerd wordt, anders vervalt de garantie op de lak van de shutters.

Shutters wit in de badkamer

 

Houten jaloezieën in de badkamer

Geen zorgen over vocht met JASNO houten jaloezieën

JASNO houten jaloezieën zijn behandeld met een speciale lak of olie. De aluminium bovenbak van de blinds is roestwerend. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten kunt u ook JASNO houten jaloezieën prima toepassen in uw badkamer of wellnessruimte. In tegenstelling tot de Aqualine shutters, mogen de houten jaloezieën niet in direct contact met spatwater staan, maar condens kunnen de houten jaloezieën prima hebben als u de ruimte maar goed ventileert. 

Creëer sfeer in uw badkamer door shutters en jaloezieën

In de badkamer wilt u genieten in een ontspannen omgeving. Met JASNO shutters of houten jaloezieën speelt u met zonlicht. Zo bepaalt u niet alleen de sfeer, maar zorgt u ook voor geborgenheid en privacy. Door het verstellen van de lamellen kunt u de inkijk vanaf buiten verminderen en tóch nog licht in uw badkamer krijgen. Of doe ze helemaal dicht en geniet van de sfeer die u krijgt met uw badkamerverlichting.

 

Ga verder naar shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen in de woonkamer of vind een verdeler in de buurt.

 

JASNO shutters driehoekraam slaapkamer badkamer wit
JASNO shutters wit in een badkamer
Houten jaloezieën in een badkamer
Houten jaloezieën in B&B Chocolat
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een badkamer
JASNO shutters in de badkamer in het wit
shutters draaikiep kantelkiep raam wastafel badkamer
JASNO shutters - wit - badkamer
shutters draaikiep kantelkiep kantel kiep raam badkuip
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een badkamer
Houten jaloezieën in B&B Chocolat
Shutters op een draaikiepraam in de badkamer
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het grijs bruin in een badkamer
JASNO shutters wit in een badkamer
shutters draaikiep kantelkiep kantel kiep raam badkamer
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een badkamer
Webdevelopment & design by Fruitcake