Info

 

Shutters voor (half) ronde ramen

Waar vindt u zonwering voor een rond, getoogd (bij een getoogd raam of venster is de bovenkant gebogen), of half rond raam? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Alle shutters maken we op maat. Daardoor is elke vorm mogelijk. Rechte ramen, dakramen of kantelkiepramen, maar juíst bij ronde ramen komen shutters schitterend tot hun recht. En door de verstelbare lamellen kunt u toch de privacy en de lichtinval regelen.

 

JASNO shutters rond

 

shutters voor ronde ramen

Welke shutters zijn geschikt voor ronde ramen?

Onze houten Primewood shutters vervaardigen we in allerlei denkbare speciale raamvormen: van (half)rond tot hoekig, van schuin tot getoogd. De kunststof Aqualine shutters zijn geschikt voor schuine en getoogde raamvormen.

Waar koop ik ronde shutters?

Verdelers verkopen de JASNO collectie. Een verdeler die u kiest, meet bij u thuis de raampartij. Nadat u gekozen heeft welke kleur, lamelbreedte, bedieningsvorm, wordt de shutter besteld. Na levering monteert de verdeler ook de shutter. Afhankelijk van het raam zullen de shutters op het raam bevestigd worden of op het kozijn. Door middel van het scharnier kunt u de shutters nog open maken om bij uw raam te kunnen. Is dit bij uw raam niet mogelijk? Het shutterpaneel kan ook op het raamkozijn geklikt worden, zodat u het er in één keer kunt afhalen.

Waar koop ik ronde shutters

 

JASNO blinds, houten jaloezieën

Zijn blinds (jaloezieën) ook geschikt voor ronde raamvormen?

Onze jaloezieën maken we, net als de shutters, altijd op maat. Alleen is een ronde vorm met blinds niet mogelijk. Wilt u toch blinds (of folds of swings) voor een rond raam hangen? Het is meestal wel mogelijk met montage óp de dag. De ronde vorm van uw raam is dan bij gesloten toestand niet zichtbaar, in tegenstelling bij shutters.

 

 

JASNO shutters in het wit voor een hoog raam
JASNO shutters in het wit voor een rond raam
JASNO shutters in het zwart in een vergaderzaal
JASNO shutters in het wit voor een getoogd raam met glas in lood
JASNO shutters in het wit in een woonkamer met een rond raam
JASNO shutters in het zwart in een vergaderzaal
JASNO shutters in het wit hoog raam getoogd en met glas in lood
JASNO shutters in het wit voor een rond raam in een toilet
JASNO shutters in het bruin voor half rond raam getoogd in een eetkamer
JASNO shutters in het wit in een woonkamer met een rond raam
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.