Info
Top

 

Shutters voor (half) ronde ramen

Waar vindt u een zonwering voor een rond, getoogd (bij een getoogd raam of venster is de bovenkant gebogen), of half rond raam? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Alle shutters maken we op maat. Daardoor is elke vorm mogelijk. Rechte ramen, dakramen of kantelkiepramen, maar juíst bij ronde ramen komen shutters schitterend tot hun recht. En door de verstelbare lamellen kunt u toch de privacy en de lichtinval regelen. 

 

shutters voor ronde ramen

Welke shutters zijn geschikt voor ronde ramen?

Zowel de houten Primewood shutters als de kunststof Aqualine shutters vervaardigen we in allerlei denkbare speciale raamvormen. Ecowood shutters (gemaakt van samengeperste houtvezels) maken we voor rechte raamvormen. Heeft u een (half) rond raam, dan kunt u kiezen voor Primewood of Aqualine shutters.

Waar koop ik ronde shutters?

Verdelers verkopen de JASNO collectie. Een verdeler die u kiest, meet bij u thuis de raampartij. Nadat u gekozen heeft welke kleur, lamelbreedte, bedieningsvorm, wordt de shutter besteld. Na levering monteert de verdeler ook de shutter. Afhankelijk van het raam zullen de shutters op het raam bevestigd worden of op het kozijn. Door middel van het scharnier kunt u de shutters nog open maken om bij uw raam te kunnen. Is dit bij uw raam niet mogelijk? Het shutterpaneel kan ook op het raamkozijn geklikt worden, zodat u het er in één keer kunt afhalen.

Waar koop ik ronde shutters

 

Zijn blinds (jaloezieën) ook geschikt voor ronde raamvormen?

Onze jaloezieën maken we, net als de shutters, altijd op maat. Alleen is een ronde vorm met blinds niet mogelijk. Wilt u toch blinds (of folds of swings) voor een rond raam hangen? Het is meestal wel mogelijk met montage óp de dag. De ronde vorm van uw raam is dan bij gesloten toestand niet zichtbaar, in tegenstelling bij shutters.

 

JASNO shutters wit in een badkamer
Shutters in een vergaderzaal
Shutters op een speciale raamvorm
Shutters op een hoog raam in een speciale vorm
Webdevelopment & design by Fruitcake