Info
Shutters voor schuine ramen

Shutters voor schuine ramen

Zonwering voor een schuin raam? JASNO shutters zijn mogelijk voor alle raamvormen en raamsoorten. Bij een schuin raam, voorzien van shutters, blijft de speciale raamvorm juist goed zichtbaar. Dat mag gezien worden. De shutters komen zo nog beter tot hun recht.

Bovendien zijn shutters zeer praktisch in gebruik. U regelt het zonlicht én uw privacy in een handomdraai. Shutters passen op elk raam omdat we, groot of klein raam, onze raambekleding altijd op maat maken. Omdat u een ruime keus heeft uit kleuren, bediening en lamelbreedtes, stemt u de shutters af op uw interieursmaak.

Schuine shutters kopen

Onze verdelers voorzien u graag van advies. Thuis meet de verdeler het raam zodat er passende shutters gemaakt kunnen worden. Zo bent u er zeker van dat u een shutter heeft die perfect past op uw schuine raam.

Schuine shutters kopen

Waar kan ik een schuin raam met shutters zien?

Waar kan ik een schuin raam met shutters zien?

Bij al onze verdelers kunt u shutters in de showroom zien. Let wel, niet elke verdeler heeft een schuine shutter in de winkel.

In onze showroom in Eersel verwelkomen we u dan ook graag. Bij JASNO ervaart u een schuine shutter ‘in het echt’. Natuurlijk kunt u er meteen de rest van onze collectie raambekleding ook zien. Neem gerust een foto en de afmetingen van uw raampartij(en) mee voor uitgebreid advies.

JASNO shutters in wit in bed & breakfast La Suite
JASNO shutters in het zwart in een badkamer met een schuin raam
JASNO shutters in het wit in een slaapkamer badkamer driehoek
JASNO shutters in het zwart in een eetkamer
JASNO shutters in het wit in een badkamer met een schuin raam
JASNO shutters in het zwart in een badkamer voor een schuin raam
JASNO shutters in het wit bed & breakfast schuin raam
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.