Info
Top

Een oase van rust met raambekleding in de slaapkamer

De weldaad van een goede nachtrust begint bij een ontspannen omgeving. Met de raamdecoratie van JASNO verandert u de slaapkamer in een oase van rust. Met hun unieke productkwaliteiten vormen shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen de gedroomde kandidaten voor een bijzonder lichtspel in de slaapkamer.

Houd privacy in de hand met JASNO shutters

Met JASNO shutters houdt u nieuwsgierige blikken waar ze horen: buiten de slaapkamer. En dankzij shutters met tussenverbinding hoeft u niet te kiezen tussen licht of privacy. Zet de onderste lamellen dicht tegen de inkijk en de bovenste open voor extra zonlicht. Of kantel de lamellen zó, dat u wel daglicht binnenkrijgt, maar geen inkijk hebt.

JASNO shutters voor de slaapkamer

 

Shutters en jaloezieën net zo donker als gordijnen?

Met JASNO shutters en jaloezieën verduistert u de slaapkamer uitstekend. Welk product u ook kiest, onze shutters en blinds worden speciaal op maat gemaakt voor uw ramen. En doordat u kunt kiezen uit verschillende montageopties van shutters, kunnen de shutters naar wens gemonteerd worden. Wel komt er via minimale kieren (bijvoorbeeld aan boven- en onderzijde) een klein beetje daglicht binnen. Het blijft per slot van rekening een product met beweegbare delen, 100% afgesloten wordt het daardoor niet.

Blinds en shutters: ideaal tegen stofallergie

Shutters en jaloezieën van JASNO doen weinig stof opwaaien. De raamdecoratie wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal en is makkelijk schoon te houden met een swiffer of duster. In de slaapkamer vormen onze shutters en jaloezieën dan ook een indrukwekkend alternatief voor gordijnen. Ideaal tegen stofallergie.

 

Verduisterende vouwgordijnen of liever niet?

Met JASNO folds kiest u voor de lichtinval die past bij uw slaapritme. Stel uw eigen fold samen door een combinatie te maken van houten latten en geweven papier uit de collectie en kies uit een van de 3 transparanties. De black-out versie zal uw slaapkamer geheel verduisteren. Wordt u liever wakker van natuurlijk licht? De semi-transparante versie geeft een prachtige lichtinval door het geweven papier heen. De light filtering variant zit er precies tussenin en laat u ontwaken met een subtiele lichtinval.

JASNO folds voor de slaapkamer
JASNO swings voor ramen in de slaapkamer

Maak uw slaapkamer uniek met swings

Hebt u een grote raampartij in uw slaapkamer? Overweeg dan ook zeker de JASNO swings. Swings zijn geen gewone verticale lamellen. Door het bijzondere 3D effect zijn swings functioneel en decoratief tegelijkertijd. Ideaal voor het creëren van een rustgevende en warme sfeer in uw slaapkamer. De materialen hebben verschillende transparanties. Ga voor volledige privacy of laat de zon u ontwaken met een sfeervolle lichtinval. 

Ga verder naar raamdecoratie voor de wellnessruimte of vind een verdeler in de buurt.

 

JASNO shutters wit op een Velux dakraam
Shutters in een slaapkamer
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een slaapkamer inloopkast
Houten jaloezieën in combinatie met gordijnen
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een slaapkamer
shutters draaikiep kantelkiep raam wit
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een slaapkamer
JASNO vouwgordijnen ofwel Folds in het bruin in een slaapkamer
JASNO Shutters in het wit in een hotelkamer
JASNO shutters - wit - slaapkamer
JASNO vouwgordijnen ofwel Folds in het wit in een babykamer
Houten jaloezieën in de slaapkamer
JASNO vouwgordijnen ofwel Folds in het zwart in een slaapkamer
JASNO vouwgordijnen ofwel Folds in het grijs in een slaapkamer
JASNO folds: vouwgordijnen - woonkamer - draaikiepraam - Home Sweet Home
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een slaapkamer
JASNO shutters - wit - slaapkamer - kinderkamer
witte shutters draaikiep kantelkiep raam open
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een woonkamer
JASNO blinds - jaloezieën - wit - slaapkamer - kinderkamer
Dakramen met shutters
JASNO houten jaloezieën ofwel Blinds in het wit in een slaapkamer
JASNO black-out folds - Home Sweet Home
Webdevelopment & design by Fruitcake
if (document.documentElement.lang === 'nl' && document.location.pathname !== "/") { (function(){ var widget_id = '0ZrFn2UZhm';var d=document;var w=window;function l(){ var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = '//code.jivosite.com/script/widget/'+widget_id; var ss = document.getElementsByTagName('script')[0]; ss.parentNode.insertBefore(s, ss);}if(d.readyState=='complete'){l();}else{if(w.attachEvent){w.attachEvent('onload',l);}else{w.addEventListener('load',l,false);}}})();} {/literal} END JIVOSITE CODE -->