Info
Top
Shutters vierkante ramen

Raamdecoratie voor vierkante ramen

Raamdecoratie kan heel bepalend in uw interieur zijn. Met onze sfeervolle en op maat gemaakte raambekleding heeft u iets opvallends voor uw raam, een eyecather. Voor elk raam, of dat nou bijvoorbeeld een hoog, klein, rond of vierkant is. Bekijk de vele mogelijkheden met JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. 

Shutters zijn praktisch én sfeervol

Shutters zijn niet alleen handig in gebruik maar ook uiterst sfeervol. U regelt makkelijk uw privacy en lichtinval door de verticale lamellen in de shutters te verstellen. Ook kunt u de shutters als een luik openen en sluiten. 

Voor vrijwel elk raam en in elke ruimte hebben we shutters. Van keuken tot slaapkamer, van badkamer tot een heel huis vol. Onze sfeervolle shutters zijn erg veelzijdig. Zelfs voor dakramen (vaak van Velux) en kantelkiep (draaikiep) ramen kunnen shutters. Bovendien passen ze in elke interieurstijl doordat u zelf de lamelbreedte kiest, u wel of niet een bedieningsstok erop wilt en uiteraard de kleur.    

Bij een verdeler uit uw buurt kunt u terecht voor meer informatie en bekijkt u de JASNO collectie. Ook bent u welkom in onze showroom voor advies. 

Shutters wit vierkant raam
Jaloezieën vierkant raam in babykamer

Tijdloze jaloezieën 

Ook onze jaloezieën maken we altijd op maat, passend bij uw interieur. Horizontale jaloezieën zijn strak en tijdloos. Uw lichtinval en privacy regelt u er eenvoudig mee. Net als bij de shutters, stelt u uw jaloezie (ook wel blind genoemd) zelf samen. Lamelbreedte, materiaal, wel of geen ladderband en de kleur. Veel komt overeen met de shutters zodat blinds en shutters mooi combineren. 

Bezoek een JASNO verdeler om de jaloezieën te bekijken.

Gratis JASNO shutters en blinds app

Met de gratis JASNO app visualiseert u gemakkelijk hoe shutters en blinds bij u thuis eruit zien.

De kleuren en lamelbreedtes van houten shutters en houten jaloezieën matchen perfect zodat u ze prima in één huis en zelfs in één ruimte kan hangen. 

Vouwgordijnen bij vierkant raam

Moderne vouwgordijnen 

JASNO folds zijn vouwgordijnen gemaakt van geweven papier. Net even anders dan de vouwgordijnen die u waarschijnlijk al kent. Zeer geschikt voor (vierkante) ramen. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met folds.

Folds kunt u bij een van onze verkooppunten zien, maar ook in de JASNO showroom op ons hoofdkantoor.

Webdevelopment & design by Fruitcake