Info

JASNO folds: vouwgordijnen

De JASNO folds zijn anders dan u van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de optrekgordijnen een stoere, duurzame uitstraling. 

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij onze shutters, jaloezieën en verticale lamellen

Dutch Design vouwgordijnen

Met JASNO folds haalt u een stukje Dutch Design in huis. JASNO gaf studio Daphna Laurens de opdracht om na te denken over het vernieuwen van bestaande raamdecoratie. De JASNO folds zijn het resultaat van deze samenwerking. Kenmerkend is het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp. Helemaal passend bij de JASNO stijl.

Studio Daphna Laurens ontwerpt en produceert karakteristieke producten die bestaan uit een combinatie van geometrische vormen, natuurlijke materialen en kleuren. De Tafelstukken zijn waarschijnlijk de beroemdste ontwerpen van studio Daphna Laurens.

 

JASNO folds semi-transparant in de woonkamer

 

Wat kosten folds?

Een indicatie van de prijs van onze vouwgordijnen inclusief 21% BTW, exclusief voorrij- en montagekosten:

 • Prijs in semi-transparant: hoogte in cm + breedte in cm x €1,65
 • Prijs in light filtering: hoogte in cm + breedte in cm x €1,65
 • Prijs in black-out: hoogte in cm + breedte in cm x €2,20

Of vul de maten van uw ramen in op onze prijsindicatietool

 

 

Waar koop ik JASNO folds?

Verdelers in heel Europa verkopen onze folds. In de showroom van de verdeler kunt u onze maatwerk raamdecoratie zien en krijgt u advies. Prettig: de deskundige verdeler meet bij u thuis de ramen én monteert de folds.

 

JASNO folds semi-transparant in de woonkamer
JASNO folds semi-transparant in de woonkamer

 

Welke soorten vouwgordijnen zijn er?

Folds stelt u zelf samen door een keuze te maken uit één van de drie transparanties. U kunt kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie; de light filtering variant met haar subtiele lichtinval; óf voor de geheel verduisterende black-out versie. Welke u ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht uw huis een warme gloed. 

Vervolgens kiest u een combinatie uit de verschillende kleuren geweven papier en houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger. Het is zelfs mogelijk om de latten aan de voor- en achterzijde van elkaar te laten verschillen. Zo kunt u het optrekgordijn helemaal naar wens samenstellen. 

 

Pluspunten van de JASNO folds:

 • Textiel: het geweven papier heeft een hoge mate van kleurechtheid
 • De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC.
 • Bovenbak: het textiel is netjes in de bovenbak weggewerkt, dus zonder gebruik te maken van klittenband. Dit geeft een strak resultaat.
 • Bediening van de vouwgordijnen: aan de bedieningsketting wordt de unieke JASNO kindveilige hanger gemonteerd. Deze snijdt de ketting door wanneer er druk op de lus komt.
  Ook is het mogelijk om de folds op afstand te bedienen met Dooya bediening. Ideaal voor lastig bereikbare ramen of voor het gelijktijdig bedienen van meerdere optrekgordijnen!
 • Design: de unieke knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven tegelijkertijd de folds een echte design uitstraling. 
 • Volant: de vouwgordijnen worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring.
 • Afwerking: de zijkanten zijn afgewerkt met transparante PU, om rafelen te voorkomen.
 • Afmetingen: folds zijn maximaal 3.20m hoog en 2.40m breed, minimaal 50cm hoog en 37cm breed.

 

JASNO folds semi-transparant in de eetkamer
JASNO folds semi-transparant in de woonkamer
JASNO folds semi-transparant in de eetkamer

 

Semi-transparante folds

Met semi-transparante folds haalt u een bijzondere lichtinval in huis. Dit standaard type folds zorgt voor een uniek lichtspel en zicht van buiten naar binnen, en omgekeerd.

Semi-transparante folds stelt u als volgt samen:

 

JASNO light filtering folds in de erker
JASNO light filtering folds in de eetkamer

 

Light filtering folds

Een subtiele lichtinval creëert u met light filtering folds. Deze vouwgordijnen zijn gemaakt van dichter geweven papier en laten minder licht uw kamer in schijnen dan de semi-transparante folds. Ook voorkomt de light filtering versie inkijk in de avond van buiten naar binnen.

Light filtering folds stelt u als volgt samen:

 

JASNO black-out folds in de slaapkamer

 

Black-out folds

Verduisterend, het kenmerk van de black-out folds. Deze black-out vouwgordijnen zijn ideaal voor het bekleden van ramen in ruimtes die verduisterd moeten zijn, zoals de slaapkamer.

Black-out folds stelt u als volgt samen:

 

Waarom optrekgordijnen van JASNO?

Kiest u JASNO, dan kiest u voor duurzaamheid, service, kwaliteit en comfort. U krijgt daarom twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de houten latten, de bovenbak en het bedieningsmechanisme. U onderhoudt de folds eenvoudig door het geweven papier met een borstel of stofzuiger op lage stand af te nemen.

De JASNO folds zijn anders dan andere vouwgordijnen en daar zijn we trots op! 

 

 

 

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.