Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

 Dakraamshutters wit 2 panelen zolder jumbo

Dakramen collectie

Bij JASNO hebben we een oplossing voor ieder raam. Of het nu gaat om de woon- of slaapkamer, de zolder of de kleinste ruimtes van het huis. Wij bieden voor iedere ruimte een passende oplossing.

 Witte shutters in een dakraam met 2 panelen van het merk JASNO
 Dakraamshutter kantoor 1 paneel beits impressie
 Dakraamshutters boven elkaar 1 paneel wit kantoor impressie
 Dakraamshutters wit 2 panelen zolder impressie

Shutters ideaal voor Velux dakramen

Een veelgevraagd product! Wilt u eens wat anders dan rolgordijnen voor uw dakramen? Zoekt u raamdecoratie voor uw (Velux) zolderramen? Bij dakramen creëert u met shutters een prachtige lichtinval.

Onze houten Primewood shutters passen op ieder dakraam en zijn daardoor uitstekend geschikt als zonwering voor een dakraam op bijvoorbeeld de zolder. Ongeacht het merk dakraam, het formaat of de constructie. De bediening van de shutters is mogelijk met stokje of met verborgen bediening (silent view).

Een zogenoemde jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen ongewild openklappen, maar zijn ideaal als u een keer bij het raam zelf moet zijn, bijvoorbeeld om het schoon te maken.

Kies uit een een breed scala aan stijlvolle lak- en beitskleuren. Witte shutters zijn het meest verkocht, maar ook zwart en grijs zijn populaire kleuren. Kies uit lamellen in de breedtematen S, M, L. Hoe smaller de lamel, hoe ‘klassieker’ de shutter, hoe breder de lamel, hoe ‘moderner’ de shutter meestal oogt. Zeker als u kiest voor shutters zonder de bedieningsstok, ogen shutters al snel ‘strakker’.

Shutters voor dakramen Velux, Fakro en Rooflite

JASNO heeft voor dakramen van de bekende merken Velux, Fakro en Rooflite een speciaal frame ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. 

Voor de juiste maat dakraamshutters hoeft u alleen de code van uw dakramen door te geven. Wilt u weten waar u de code van uw dakraam kunt vinden? Kijk dan op de site van dakraamspecialisten Velux, Fakro of Rooflite. Kunnen shutters ook voor Roto dakramen worden besteld? Dat is zeker mogelijk. Onze adviseurs helpen u hier graag bij.

Shutters passen óók op draaikiepramen. In onze showroom bent u altijd welkom shutters op een dakraam en draaikiepraam te ervaren. Of laat u door een van onze verdelers bij u in de buurt adviseren.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝
 Witte shutters in een dakraam met 2 panelen van het merk JASNO