Veelgestelde vragen

De showroom van JASNO in Eersel is geopend op:

Maandag     09.00 tot 17.00
Dinsdag       09.00 tot 17.00
Woensdag   09.00 tot 17.00
Donderdag  09.00 tot 17.00
Vrijdag         09.00 tot 17.00
Zaterdag     11:00 tot 16.00

Regelmatig houdt JASNO een speciale zondagopenstelling voor consumenten die zich oriënteren op JASNO raambekleding. U bent op deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in de showroom voor advies over de JASNO producten.

Liever een digitaal adviesgesprek of advies aan huis? Ook dat is mogelijk!

Vanaf het moment dat de bestelling bij JASNO binnen is, bedragen de levertijden:

 • shutters en jaloezieën momenteel* circa 12-14 weken
 • vouwgordijnen circa 5 weken
 • verticale lamellen circa 4 weken

Shutters en blinds worden standaard per trein vervoerd.

* I.v.m. de corona pandemie zijn de levertijden voor onze shutters en blind wat langer dan normaal (10-12 weken)

Er zijn tal van factoren die de prijs van shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen bepalen. Denk aan:

 • de vorm van het raam;
 • het materiaal zoals houtsoort;
 • de (lak)afwerking;
 • het bedieningsmechanisme;
 • de service van de leverancier.

Het is goed om verschillende merken te bekijken. Let er dan wel op dat u geen appels met peren vergelijkt. Er bestaan grote verschillen in kwaliteit.

JASNO maakt geen gebruik van acties/aanbiedingen. Zo bent u er zeker van dat onze prijzen altijd en overal hetzelfde zijn.

De prijzen die JASNO hanteert zijn exclusief voorrij- en montagekosten. Wel kunnen wij alvast een richtprijs geven, namelijk:

 • Voorrijkosten: €80,- eenmalig,
 • Montage shutters: €80,- per raam,
 • Montage blinds, folds & swings: €40,- per raam.

Voor de precieze kosten adviseren we u contact op te nemen met een JASNO adviseur.

Jazeker! U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij tonen u graag alle mogelijkheden met onze raamdecoratie. Ook kunt u onze blinds, folds, swings en dakraamshutters online bestellen. We hebben voor deze producten uitgebreide, duidelijke meet-instructies en montage handleidingen beschikbaar gesteld zodat een beetje handige doe-het-zelver onze producten zelf kan monteren. Shutters zijn dusdanig specialistisch, dat wij voor het beste resultaat graag onze specialisten laten inmeten en monteren.

Kindveilige raamdecoratie staat bij JASNO hoog in het vaandel. Kinderen kunnen verstrikt raken in de lus van trekkoorden en kettingen waarmee de raambekleding bediend wordt. Daarom zijn de producten op verschillende manieren beveiligd om dit te voorkomen.

In 2016 introduceerde JASNO de kindveilige hanger. Deze met een octrooi bezegelde hanger wordt gemonteerd aan de bedieningsketting van de folds en het bedieningskoord van de swings. Deze hanger snijdt de ketting of het koord door wanneer er druk op de lus komt en voorkomt hiermee verstrikking. Het vervangen van een doorgesneden koord of ketting valt niet onder de garantie.

Ook de koordjes aan de achterzijde van de folds schieten los indien er druk op het koord wordt uitgeoefend. Het losschieten en opnieuw vastzetten hiervan valt niet onder de garantie.

U heeft standaard drie jaar garantie op fabricagefouten en lakverkleuringen van shutters en jaloezieën. Bij registratie op de garantiewebsite wordt dit verlengd naar 4 jaar.

Bij de folds en swings krijgt u twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de bovenbak en het bedieningsmechanisme. Bij registratie op de garantiewebsite wordt dit respectievelijk 2,5 jaar en 4 jaar.

Kinderen kunnen verstrikt raken in de lus van trekkoorden, kettingen en koorden waarmee de raambekleding bediend wordt. Om dit tegen te gaan, schieten de koordjes aan de achterzijde van de JASNO folds los indien er druk op het koord wordt uitgeoefend. Ook snijdt de kindveilige hanger het bedieningskoord van de swings of de bedieningsketting van de folds door bij druk in de lus. Het losschieten en opnieuw vastzetten van de koorden, evenals het vervangen van een door de kindveilige hanger doorgesneden koord of ketting, valt niet onder de garantie.

De shutters en jaloezieën zijn zeer geschikt om toe te passen in de badkamer. Met de Aqualine shutters en houten jaloezieën van JASNO, geeft u de badkamer een prachtig gezicht en krijgt u van de mooie ruimte, dat heerlijke ontspannen wellness-gevoel.

Aqualine shutters:

Spatwaterproof, hét kenmerk van Aqualine shutters en daardoor dé raamdecoratie voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Deze shutters worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Dankzij het materiaal zijn Aqualine shutters, de perfecte oplossing voor ramen in vochtige ruimtes. Deze spatwaterproof shutters zijn leverbaar in diverse sfeervolle lakkleuren én ook geschikt voor de meeste speciale raamvormen.

Liever Primewood shutters in de badkamer? Deze shutters zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. Let er wel goed op dat er dan voldoende geventileerd wordt, anders vervalt de garantie.

Jaloezieën:

De jaloezieën zijn behandeld met een speciale lak of olie, waardoor ze ook geschikt zijn voor badkamers of wellnessruimtes (damp en incidenteel spatwater). Ze mogen echter niet in direct contact met water staan, maar condens kunnen ze prima hebben!

Ja, dat is zeker mogelijk. U bestelt ze rechtstreeks in de JASNO shop.

Jazeker. Bij de meeste hypotheken is dit toegestaan, als de shutters nagelvast aan het huis worden bevestigd. Wil je er zeker van zijn, vraag dit dan even na bij uw hypotheekverstrekker. Op deze manier spreidt u de aanschafkosten over een langere periode uit. Mocht u het huis later verkopen, dan geven shutters vaak ook nog een meerwaarde aan uw woning.

JASNO shutters bestaan uit panelen waarvan de lamellen heel dicht op elkaar aansluiten. U houdt echter wel minuscule kiertjes tussen de lamellen, waar licht door kan komen. Wel zijn de shutters voorzien van verborgen scharnieren. Daardoor is de kier tussen het paneel en het frame bij shutters van JASNO minder groot dan dat u bij shutters met opdekscharnieren hebt. JASNO shutters zijn altijd maatwerk en worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt en gemonteerd. Echt zien hoe verduisterend shutters zijn? Kom dan langs in de JASNO showroom (Eersel) of ga langs bijeen van onze verdelers.

Jazeker. De Aqualine shutters zijn verkrijgbaar in dezelfde lakkleuren als de Primewood shutters. Het is dus prima mogelijk om verschillende soorten shutters in dezelfde woning, of zelfs ruimte, combineren. Verschillende typen shutters toepassen in één raamopening is niet aan te bevelen vanwege kleine verschillen in uitvoering.

Het hout dat we gebruiken voor onze producten wordt op milieuvriendelijke wijze gekapt en verwerkt. Onze Primewood shutters worden gemaakt van Paulownia hout. De Paulownia boom is een snelgroeiende houtsoort die ook wel prinsessenboom genoemd wordt. Het is een duurzame houtsoort, doordat het lokaal geplant én verwerkt wordt.

Ook Aqualine shutters zijn een duurzame keuze. Aqualine shutters maken we van hoogwaardig kunststof. U geniet jarenlang van deze sterke raambekleding.

Primewood shutters zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlvolle lak- en beitskleuren. Zit de kleur die u zoekt er niet tussen? Primewood shutters kunnen in iedere gewenste RAL- NCS of F&B-kleur geleverd worden.

Aqualine shutters zijn leverbaar in diverse sfeervolle lakkleuren uit de JASNO collectie.

De Aqualine shutters zijn het beste toe te passen in de badkamer. Spatwaterproof is hét kenmerk van deze shutterlijn en daardoor zijn ze zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Deze shutters worden gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig kunststof.

Aqualine shutters zijn leverbaar in diverse sfeervolle lakkleuren en zijn óók geschikt voor de meeste speciale raamvormen.

Kortom, de ideale raamdecoratie voor in de badkamer!

De shutters van JASNO zijn behandeld met een speciale lak. Dit maakt de shutters vochtbestendig en prima geschikt voor een raam in een keuken. Condens en een incidenteel spatje water kunnen de shutters prima hebben. Echter mogen de houten shutters niet in direct contact staan met (spat)water. De Aqualine shutters, gemaakt van hoogwaardig kunststof, kunnen wel tegen spatwater.

Helaas is dit niet mogelijk. Onze producten zijn enkel ontwikkeld voor toepassingen binnenshuis.

Technisch gezien is het mogelijk de Primewood shutters over te laten spuiten. Neem hiervoor contact op met een spuiterij en laat u adviseren.

De panelen van shutters kunt u altijd opzij schuiven of wegdraaien. Dit is afhankelijk van de manier waarop de shutters zijn gemonteerd.

Bij de montage van je shutters heeft de monteur enkele reserve lamelletjes achtergelaten. Mocht het nodig zijn om een lamel te vervangen, dan kunt u via onderstaande links de betreffende handleiding bekijken. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met JASNO of de verdeler waar u de shutters hebt gekocht.

Wij maken shutters tot een hoogte van 337 cm. Voor extra stevigheid krijgen de shutters eventueel afhankelijk van de hoogte één of twee tussenverbindingen.

Is uw raam hoger dan 337 cm? Of wilt u de panelen apart wegschuiven en bedienen? Kies dan voor dubbelhang: twee rijen shutterpanelen boven elkaar. Op die manier kunnen we ramen hoger dan 337 cm ook voorzien van shutters. Onze specialisten kunnen u adviseren over de mogelijkheden met shutters om uw raam er zo perfect mogelijk uit te laten zien!

 

shutters voor een heel hoog raam van 6 meter

 

Eén shutterpaneel is maximaal 106 cm breed. Is uw raam breder? Dan worden er verschillende panelen aan of naast elkaar geplaatst. Op die manier kunt u het raam voorzien van shutters van één, twee, of meer panelen. De hoeveelheid panelen voor uw shutters wordt aangepast aan de opgegeven breedte: u krijgt altijd twee gelijke delen.

Is uw raam breder dan 250 cm? Dan is een railsysteem noodzakelijk om de shutters te geleiden. JASNO biedt u verschillende subtiele railsystemen voor shutters. Een railsysteem is bovendien een praktische en mooie oplossing voor shutters bij een schuifpui of bij openslaande tuindeuren.

Op social media en op onze inspiratiepagina zijn vele voorbeelden te vinden van onze shutters.

Wilt u graag zien hoe shutters voor uw raam staan? Download dan de gratis JASNO App voor iPhone, iPad2,  iPod Touch en Android. Deze app visualiseert hoe shutters en houten jaloezieën bij u thuis voor de ramen staan. Na een paar stappen ziet u hoe uw raam voorzien is van shutters of blinds. Kies zelf de gewenste lamelmaat, bedieningswijze en kleur.

Bij JASNO willen we dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. We geven daarom graag een uitgebreide garantie op onze producten. U dient hiervoor uw aankoopbon goed te bewaren.

Op shutters geven we 3 jaar garantie op fabricagefouten en lakverkleuringen, bij registratie op de garantiewebsite wordt dit verlengd naar 4 jaar.

Benieuwd naar de voorwaarden? Kijk dan snel verder op onze garantiepagina.

Vanaf het moment dat uw bestelling bij JASNO binnen is, bedraagt de levertijd van shutters circa 12-14 weken.

Shutters worden standaard per trein vervoerd.

Shutters bevatten geen koordjes of andere onderdelen die kindveiligheid in de weg staan.

Shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Omdat JASNO alle shutters op maat produceert, kunnen we iedere vorm maken die u wilt. Juist bij speciale raamvormen komen shutters schitterend tot hun recht.

De shutters kunnen zeker onder glas-in-lood ramen worden geplaatst. Waar bij gordijnen het glas-in-lood wegvalt, kunt u shutters onder het glas-in-lood plaatsen en alleen het doorzichtige raam met shutters afsluiten. Zo kunt u ook binnen van uw glas-in-lood ramen blijven genieten!

Onze shutters zijn in dezelfde kleuren leverbaar als onze jaloezieën. Door daarnaast ook te kiezen voor houten shutters worden de verschillen tussen beide producten nog kleiner. Shutters zijn dus prima te combineren met blinds, zelfs in dezelfde ruimte.

Wij leveren geen elektrische shutters, daardoor is het niet mogelijk om shutters met afstandbediening of voor domotica te bestellen.

Let bij de aanschaf van jaloezieën in ieder geval op:

• Lakafwerking. De houten blinds van JASNO zijn afgewerkt met een speciale lak. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor een ruimte als de badkamer (damp en incidenteel spatwater) of keuken. Lang niet overal standaard, maar bij JASNO wel: de zijkanten van de lamellen zijn ook meegelakt.
• Vochtbestendigheid. Onze houten blinds zijn geschikt voor badkamer of wellnessruimte.
• Koordknopjes. JASNO levert de koordknopjes in dezelfde kleur als de lamellen.
• Onderlat. De onderlat heeft bij JASNO een trapeziumvorm die beschadigingen aan de vensterbank voorkomt.
• Breedte en hoogte. JASNO kan houten jaloezieën maken tot een breedte van 308 cm en een hoogte van 304 cm.
 Garantie. JASNO biedt 3 jaar garantie op fabricagefouten en lakverkleuring, bij registratie op de garantiewebsite wordt dit verlengd naar 4 jaar.

Bij onze blinds met privacy-uitvoering lopen de koorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel, in plaats van door gaatjes midden op de lamellen. De jaloezieën zijn hierdoor extra verduisterend, hebben een strakke uitstraling en bieden nog meer privacy.

Onze houten jaloezieën zijn geschikt voor in de badkamer, waar ze damp en een incidenteel spatje water prima kunnen hebben. Let er wel op dat ze niet direct in contact staan met water. Hier kunnen ze namelijk niet tegen.

Jaloezieën zijn heel gemakkelijk in onderhoud.

Stof en klein vuil veegt u er eenvoudig af met een plumeau of Swiffer. Hardnekkig vuil kunt u verwijderen met een licht vochtige doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, want die kunnen de lak aantasten.

De houten jaloezieën van JASNO zijn behandeld met een speciale lak. Dit maakt ze prima geschikt voor een raam in de keuken. Condens en een incidenteel spatje water kunnen de houten jaloezieën prima hebben. Echter mogen de jaloezieën niet in direct contact staan met water.

Dit is zeker mogelijk. De bediening van blinds is leverbaar in twee varianten. Met bedieningsketting of met Dooya bediening.

Bij de Dooya bediening, kunt u de blind bedienen met een Dooya afstandsbediening of d.m.v. een (spraakbediende) app op uw smartphone of tablet.

De lamellen van een blind worden aan elkaar verbonden met een koord. Dit koord zorgt ervoor dat u de lamellen kunt bedienen. Bij blinds met ladderkoord loopt dit koord door gaatjes in het midden van de lamel. Bij blinds met ladderband is dit eveneens het geval, echter wordt hierbij de voor- en achterzijde van de lamel voorzien van een stijlvolle band. Bekijk hier onze collectie ladderbanden.

Bij blinds met de privacy-uitvoering loopt het koord aan de voor- en achterkant van de lamellen. De jaloezieën zijn hierdoor extra verduisterend, hebben een strakke uitstraling en bieden nog meer privacy.

Let bij de aanschaf van vouwgordijnen in ieder geval op:

• Materiaal. JASNO maakt haar vouwgordijnen van geweven papier en de houten latten zijn gemaakt van Abachi hout.
• Afwerking. JASNO werkt haar vouwgordijnen o.a. af met knopjes op de houten latten.
• Breedte en hoogte. JASNO kan vouwgordijnen maken tot een hoogte van 320 cm en een breedte van 240 cm.
• Garantie. JASNO biedt 2 jaar garantie op het textiel, 3 jaar op de bovenbak, houten latten en het bedieningsmechanisme. Bij registratie op de garantiewebsite wordt dit respectievelijk 2,5 jaar en 4 jaar.

De stof van JASNO folds is gemaakt van geweven papier. De houten latten worden gemaakt van Abachi hout.

Kiest u voor de black-out versie, dan wordt aan bovenstaande nog een extra polyester stof toegevoegd.

Folds worden standaard geleverd met een bedieningsketting. Gebruik altijd de bedieningsketting om de fold omhoog of omlaag te bewegen.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor elektrisch bedienbare folds. Deze zijn met een Dooya afstandsbediening te bedienen, of via een app op je smartphone of tablet. Of sluit de fold aan op een domotica systeem.

Dit is zeker mogelijk. De bediening van folds is leverbaar in twee varianten. Met bedieningsketting of met Dooya bediening. 

Bij de Dooya bediening, kunt u de fold bedienen met een Dooya afstandsbediening, of via een app op uw smartphone of tablet. Of sluit de fold aan op een domotica systeem.

Folds kunnen maximaal 240 cm breed worden gemaakt, uit één stuk. Is uw raam breder? Dan plaatsen we twee of meerdere folds voor het raam.

De folds kunnen maximaal 320 cm hoog worden gemaakt. 

Vouwgordijnen zijn heel gemakkelijk in onderhoud.

Het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand eenvoudig schoon te houden. De houten latten kunt u, net als onze shutters en jaloezieën, met een stofdoek of licht vochtige doek afnemen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen, want die kunnen het papier en de lak van de houten latten aantasten. Het geweven papier is niet met een vochtig doekje schoon te maken.

In de keuken bestaat er een kans dat er waterspetters of vette aanslag op de raambekleding terecht komt. Het geweven papier is helaas niet met een vochtig doekje schoon te maken, daarom raden wij aan om in de keuken te kiezen voor raambekleding die bestand is tegen vocht. Zoals bijvoorbeeld shutters of jaloezieën.

Nee, vanwege de vochtigheid en het materiaal (geweven papier) raden we dit af. Wel zijn onze shutters en blinds zeer geschikt voor badkamers, wellnessruimtes en keukens.

Onze producten zijn zeer goed toe te passen in de erker en zo ook onze vouwgordijnen. Een erker is juist een hele prachtige plek voor JASNO vouwgordijnen. Hang ze over de volledige hoogte of laat de vouwgordijnen later beginnen. Dit is bijvoorbeeld erg mooi wanneer u glas-in-lood ramen hebt. Zo kun je toch van deze karakteristieke ramen blijven genieten.

De vouwgordijnen zijn leverbaar in 3 transparanties. Dit bepaalt dus ook hoe verduisterend de vouwgordijnen zijn. U kunt kiezen uit de semi-transparante, licht doorlatende versie. De light filtering variant met haar subtiele lichtinval. Of de geheel verduisterende black-out versie. Wilt u de folds plaatsen in een slaapkamer? Dan raden wij aan om te kiezen voor de black-out versie, deze versie verduistert uw slaapkamer optimaal.

JASNO folds kunnen geleverd worden in drie varianten. U kunt kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie. De light filtering variant, met haar subtiele lichtinval. Of ga voor de geheel verduisterende black-out versie, ideaal voor in de slaapkamer!

Benieuwd naar wat vouwgordijnen kosten voor uw ramen? Maak dan zelf een prijsindicatie via de berekeningstool op onze website! Neem voor een nauwkeurige offerte contact met ons op.

Bij JASNO willen we dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. We geven daarom graag een uitgebreide garantie op onze producten. U dient hiervoor uw aankoopbon goed te bewaren. 

Op folds bieden wij 2 jaar garantie op het textiel en 3 jaar op de bovenbak, houten latten en het bedieningsmechanisme. Bij registratie op de garantiewebsite wordt dit respectievelijk 2,5 jaar en 4 jaar.

Vanaf het moment dat de bestelling bij JASNO binnen is, bedraagt de levertijd voor folds circa 5 weken.

In Nederland vervaardigen we de folds. Wat we dichtbij goed kúnnen laten doen, doen we. Altijd met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

De kettingen en koorden van onze raambekleding zijn op verschillende manieren beveiligd om verstrikking te voorkomen.

Folds zijn voorzien van een kindveilige hanger die het bedieningskoord doorsnijdt als er gewicht in de lus hangt. Trekt u per ongeluk aan de hanger? Dan schuift de aluminium huls van de hanger af, dit zorgt ervoor dat de hanger niet wordt geactiveerd. Plaats de huls wel terug.

Daarnaast zijn aan de achterkant van de fold een kindveilige clip en ring bevestigd. Trekt u het vouwgordijn aan de onderkant naar beneden of blijft u aan de koorden hangen, dan zorgen deze clip en ring ervoor dat het koord aan de achterzijde los schiet.

Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Let bij de aanschaf van verticale lamellen in ieder geval op het volgende:

• Materiaal. JASNO swings zijn leverbaar in drie transparanties. U kunt kiezen uit verticale lamellen van kunststof of trevira cs. 
• Afwerking. Bij stoffen lamellen zorgt een lamelgewicht, omhuld door textiel, ervoor dat de swings zo min mogelijk wapperen.
• Breedte en hoogte. JASNO kan verticale lamellen maken tot een hoogte van 400 cm en een breedte van 575 cm.
• Garantie. JASNO biedt 2 jaar garantie op het textiel, 3 jaar op de bovenbak, kunststof componenten en het bedieningsmechanisme. Bij registratie op de garantiewebsite wordt dit respectievelijk 2,5 jaar en 4 jaar.

Swings zijn leverbaar in drie transparanties. Van weinig inkijk tot veel lichtinval. De Petrol lamellen (kunststof) laten het minste licht door, lamellen uit de Sahara collectie (trevira cs) laten net wat meer licht door en lamellen van de Urban collectie (trevira cs stof) zijn het meest licht doorlatend. Geheel verduisterend zijn de verticale lamellen niet.

Wilt u de stoffen van dichtbij bekijken? Neem dan een kijkje in de JASNO showroom, of vraag een kleurstaal aan.

Stof verwijderen van JASNO swings kan gemakkelijk en snel. Reinig de verticale lamellen met een stofzuiger op een lage stand - met borstelkop - of gebruik een zachte borstel of duster. Ook is het mogelijk de trevira cs lamellen met een licht vochtige doek af te nemen.

Kunststoflamellen hoeven niet dikwijls gereinigd te worden. Als het dan nodig is kan dat op een zeer eenvoudige manier, namelijk: wassen met een milde detergent en water, ook afspoelen met die detergent en water en zo laten drogen. U krijgt het beste resultaat door de lamellen niet met zuiver water af te spoelen en ze niet droog te wrijven.

Met JASNO swings is het zeker mogelijk een mooie roomdivider te creëren. Schuif de lamellen uit het zicht wanneer u ze niet gebruikt, bepaal zelf de licht inval én geniet van het mooie 3D effect. Door de keuze uit verschillende stoffen en de mogelijkheid twee stoffen te combineren is er altijd een roomdivider van verticale lamellen die past bij uw interieur.

In de keuken liggen een incidentieel spatje water en vette aanslag op de loer. Wij adviseren daarom om voor raambekleding te kiezen die hier tegen kan. Swings zijn leverbaar in 3 verschillende materialen. Kunststof swings zijn het meest “keuken proof”, maar ook swings gemaakt van de stof trevira kunnen prima in een keuken worden toegepast.

JASNO swings worden altijd op maat gemaakt, daarom passen ze ook prima in een erker. Per raam wordt er een rails geplaatst, houd er dus rekening mee dat wij onze rails niet gebogen leveren.

De JASNO swings zijn er in diverse transparanties en materialen. In iedere ruimte kunt u zo het gewenste lichteffect creëren en privacy bereiken met verticale lamellen. Bovendien zijn de lamellen allemaal brandvertragend.

Petrol: deze kunststof lamellen zijn geheel verduisterend.
Sahara: met deze stoffen lamellen, gemaakt van 100% trevira cs, creëer je een subtiele lichtinval door de lamellen heen. 
Urban: deze stoffen lamellen, gemaakt van 100% trevira cs, zijn het meest transparant door de fijne structuur van deze hoogwaardige stof.

Ja, dat kan zeker! Bezoek onze showroom in Eersel en bekijk de mogelijkheden met de swings!

Verticale lamellen kunnen maximaal 400 cm hoog worden gemaakt.

Swings komen erg goed tot hun recht op een brede raampartij. Een swing kan maximaal 575 cm breed worden gemaakt. Zijn uw ramen breder? Dan hangen we meerdere swings naast elkaar.

De kleurencollectie van de verticale lamellen bestaat uit 47 kleuren en drie transparanties. Ook is het mogelijk om twee kleuren in één swing te combineren. Hierdoor legt u nog meer nadruk op het unieke 3D effect van de swings. Wij adviseren hierbij wel om te kiezen voor twee kleuren van hetzelfde materiaal.

Alle drie de materialen kunnen in twee verschillende lamelmaten worden geleverd. Namelijk 89 mm en 127 mm.

De prijs verschilt per type swings. Neem voor een offerte op maat contact met ons op. U kunt ook zelf een prijsindicatie berekenen.

De bovenrail is leverbaar in twee varianten. U kunt kiezen uit mat wit of mat aluminium.

Bij JASNO willen we dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. We geven daarom graag een uitgebreide garantie op onze producten. U dient hiervoor de aankoopbon goed te bewaren.

Op swings bieden wij 2 jaar garantie op het textiel en 3 jaar op de bovenbak, kunststof componenten en het bedieningsmechanisme. Bij registratie op de garantiewebsite wordt dit respectievelijk 2,5 jaar en 4 jaar.

Vanaf het moment dat de bestelling bij JASNO binnen is, bedraagt de levertijd voor verticale lamellen circa 4 weken.

De kettingen en koorden van onze raambekleding zijn op verschillende manieren beveiligd om verstrikking te voorkomen.

Swings zijn voorzien van een kindveilige hanger die het bedieningskoord doorsnijdt als er gewicht in de lus hangt. Trekt u per ongeluk aan de hanger? Dan schuift de aluminium huls van de hanger af, dit zorgt ervoor dat de hanger niet wordt geactiveerd. Plaats de huls wel terug. Daarnaast is de bedieningsketting beveiligd met een breek-clip die ervoor zorgt dat de ketting breekt als u er in blijft hangen.