Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Witte shutters voor een grote raampartij schuifpui openslaande deuren

Voor iedere ruimte JASNO shutters

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle en tijdloze raambekleding. Shutters zijn ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. U kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. De panelen kunt u bijvoorbeeld ook geheel open zetten. Zo zet u het zonlicht in één beweging naar uw hand.

Witte shutters van JASNO in een serre
 Zwarte shutters van JASNO voor openslaande deuren
Witte shuters van JASNO
Zwarte shutters van JASNO voor een schuin raam in de badkamer

Meer licht voor meer sfeer

Op zoek naar shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘recht raam’? Onze sfeervolle shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO standaard.

De belangrijkste kenmerken van onze shutters

 • Altijd op maat gemaakt.
 • Leverbaar in Paulownia hout of in kunststof.
 • Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63mm), M (76mm), L (89mm) en XL (114mm).
 • Geschikt voor alle raamsoorten en dus ook speciale raamvormen.
 • Kies voor een verticaal bedieningsstokje of voor verborgen bediening.
 • Verkrijgbaar in een breed assortiment lak- en beitskleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
 • Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op! De unieke verborgen scharnieren geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.
Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Specificaties

Meer weten over shutters

 

Soorten shutters

We hebben 2 verschillende typen shutters. Zo houden we het makkelijk en overzichtelijk.

Primewood shutters

Primewood shutters zijn onze houten shutters, gemaakt van het duurzame Paulownia hout. Dit is een lichte maar stevige houtsoort die geschikt is voor elk raam en elke ruimte. De subtiele nerfstructuur van het Paulownia hout geeft de shutters bovendien een exclusieve uitstraling.

 • Geschikt voor rechte ramen, speciale vormen zoals ronde, driehoekige of schuine ramen, draaikiepramen én dakramen.
 • Leverbaar in stijlvolle lak- en beitskleuren uit de JASNO kleurencollectie of een RAL-classic, F&B- of NCS-kleur.
 • Primewood shutters zijn vanaf €495,- per m2 verkrijgbaar in lak en vanaf €555,- per m2 in beits.

Aqualine shutters

Spatwaterproof, hét kenmerk en de kracht van Aqualine shutters. Hierdoor is het de beste raamdecoratie voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze shutters maken we namelijk helemaal van kwalitatief hoogwaardig kunststof.

 • Deze kunststof shutters zijn geschikt voor alle speciale raamvormen, behalve rond.
 • Ideaal voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keukens
 • Leverbaar in alle lakkleuren uit de JASNO collectie of een RAL-classic, F&B- of NCS-kleur.
 • Aqualine shutters zijn vanaf €495,- per m2 verkrijgbaar.

Wat kosten shutters?

Wij werken met een vaste prijs per vierkante meter. U kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel onze shutters kosten door de breedte maal hoogte maal de prijs per m2 te berekenen.

Hoe eenvoudig kunnen we de prijs maken:

 • Kies je voor lak? Zowel bij Primewood als Aqualine kosten shutters € 495,- per m2 (met bedieningsstok).
 • Kies je voor beits? Dan bieden we Primewood aan voor €555,- per m(met bedieningsstok).

U kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen voor uw raamshutters.

Heb je een speciale raamvorm en wilt u daar graag een prijsindicatie voor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u een verborgen bediening bij de shutters (dus zonder bedieningsstok), dan komt hier bovenop per m2: € 40,-

Kiest u graag voor een van de andere extra opties, zoals een railsysteem of een gesloten paneel? Daar rekenen we tevens een toeslag voor. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Hoe kunt u shutters bedienen?

 

Voor de bediening van de lamellen zijn er twee mogelijkheden:

 • Verticale bedieningslat aan de voorkant van de lamellen.
 • Silent view: de verticale bedieningsstok ontbreekt hier. De bediening is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl, zodat u de lamellen met de hand in de gewenste stand kunt zetten.

Tip: Wilt u nog meer mogelijkheden om te spelen met licht? Splits de lamellen voor optimale vrijheid in het kantelen van de lamellen.

 • Kies voor silent view in 2 of meer delen. U kunt een groep van de lamellen dan bewegen, in plaats van alle lamellen tegelijk.
 • Liever een bedieningsstok? Ook dat kan. Kies voor een horizontale tussenverbinding, zodat u de boven- en onderlamellen los van elkaar kunt bedienen. Deze tussenverbinding is sowieso noodzakelijk bij panelen hoger dan 190 cm. Dit voorkomt dat de shutter verzakt.

Hoe wilt u de shutterpanelen open of dicht maken? De keuze is aan u:

 • Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen.
 • Geschakelde panelen die naar één zijde wegklappen. Hierbij kunt u dus 2 of meer panelen aan elkaar laten koppelen, waardoor ze minder ver de ruimte inkomen als u ze open zet.
 • Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters of bij shutters voor openslaande tuindeuren en een schuifpui.
 • Het paneel met de hand eraf halen (het paneel is dan niet scharnierend en kunt u in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).

Verschillende montage mogelijkheden voor shutters

Er zijn verschillende opties voor het monteren van shutters. Welke u kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. We adviseren u graag welke optie het beste is.

 • Op het kozijn. Bij deze montage wordt de shutter direct op het kozijn bevestigd. Een ideale oplossing bij draaikiepramen, de shutter draait dan mee met het raam.
 • Binnen de muuropening is onze standaard montage. De montagelat wordt aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draaikiepramen).
 • Op een railsysteem. De ideale oplossing bij shutters voor openslaande tuindeuren of een schuifpui. Je vouwt en schuift de panelen eenvoudig over de rails naar één kant.
 • Een R-frame is ideaal bij oneffenheden of als de raamopening geen rechte hoek heeft.
 • Als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur (op de dag) worden gemonteerd. Ook met deze montage optie verkrijgt u een zeer fraai resultaat.
Bezoekers aan de showroom van JASNO in Eersel (NL)

Onze shutters vrijblijvend bekijken bij u in de buurt?

Vind een verdeler Bezoek onze showroom
Hoe werkt het

De juiste shutter voor uw raam

Bij JASNO weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor uw ramen en uw huis. Met meer dan 20 jaar ervaring in shutters kunnen we u altijd voorzien van het beste advies. We helpen u graag!

Stap 1

Waar bent u naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in onze showroom. Een van onze specialisten vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft u een prijsindicatie. De koffie staat voor u klaar!

Stap 2

Afspraak bij u thuis

We komen graag bij u thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor uw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na uw akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om uw opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet u zeker dat u precies krijgt wat bij uw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij u thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kunt u direct genieten van uw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze shutters

 

Zwarte houten Shutters van JASNO voor een draaikiepraam in een punt

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Met de gratis JASNO app visualiseert u hoe shutters en houten jaloezieën bij u thuis voor de ramen staan.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd geworden?

In de JASNO showroom in Eersel (NL) komen uw raamdecoratie ideeën tot leven. Laat u inspireren én adviseren op het gebied van JASNO shutters en jaloezieën. We laten u graag alle mogelijkheden zien. Wilt u liever direct een prijsindicatie? Geen probleem - wij nemen u mee en voorzien u van een passende prijsindicatie.