Info

 

JASNO blinds: houten jaloezieën

JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee u een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van uw huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. Het verschil met shutters? De lamellen trekt u omhoog of kantelt u door middel van bedieningskoorden.

Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

JASNO blinds slaapkamer

Creëer uw eigen stijl met JASNO blinds

U kunt met onze blinds letterlijk alle kanten op. JASNO blinds in een lakkleur zijn maximaal 308 cm breed en 304 cm hoog. Wilt u ze in een beitskleur of met matte olielaag, dan is de maximale breedte 244 cm en de maximale hoogte 304 cm.

Personaliseer uw blind en kies uit:

  • Verschillende lak- en beitskleuren uit de JASNO-collectie, dezelfde trendy interieurkleuren als de shutters. Of laat de blinds lakken met een matte olie voor een nog natuurlijker resultaat. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
  • Nieuw: Ladderband in verschillende breedtes; de smalle band van 10mm, standaard (25mm) of extra breed (38mm).
  • Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden nog meer privacy.
  • Lamelbreedte 50 of 63 mm.
  • Nieuw: Onze blinds zijn ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband!
JASNO blinds slaapkamer
JASNO blinds eetkamer

Wat kosten jaloezieën?

Blinds zijn leverbaar vanaf €180,- per m2. U kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen. Voor een nauwkeurige offerte bent u bij onze vakkundige verdelers aan het juiste adres. Onze verdeler komt altijd bij u thuis, zodat u verzekerd bent van goed advies én perfect gemonteerde raambekleding.

Tip: Liever zelf meten en monteren? JASNO blinds kunt u ook bestellen in onze webshop.

JASNO blinds salon vtwonen
JASNO blinds keuken
JASNO blinds bad

 

Download de shutters APP en zie hoe shutters voor uw raam staan

Met onze gratis APP visualiseert u hoe shutters en houten jaloezieën bij u thuis voor de ramen staan.


 

 

Waarom jaloezieën van JASNO?

Kiest u JASNO, dan kiest u voor duurzaamheid, service, kwaliteit en comfort tot in het kleinste detail.

Zo trekken JASNO blinds niet krom, hebben ze altijd een stalen bovenbak en een trapeziumvormige onderlat. Deze onderlat valt bij gesloten toestand achter de onderste lamel weg, waardoor u geen lelijke krassen op de vensterbank krijgt.

Standaard krijgt u 3 jaar garantie op fabricage- en montagefouten. Onze blinds zijn bovendien eenvoudig te onderhouden. En natuurlijk altijd op maat gemaakt.

Overtuigd van de mogelijkheden? Er is altijd een deskundige verdeler in de buurt die u graag adviseert over de mogelijkheden en het volledige proces van inmeten tot monteren verzorgt. Ook prettig: u kunt JASNO blinds ook zelf monteren als u ze bestelt in onze webshop.

 

 

 

Lees hier waarom deze mensen voor JASNO blinds kozen:

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.