Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

 Zwarte houten jaloezieën woonruimte met ladderkoord jumbo

Zwarte, houten jaloezieën

Onze zwarte, houten jaloezieën zijn stijlvol, klassiek en functioneel. Ze voegen een warme, tijdloze of juist stoere sfeer toe aan uw interieur. Een voordeel van zwarte jaloezieën is dat u deze kunt combineren met allerlei verschillende kleuren in uw interieur. De lamellen absorberen in deze donkere kleur het licht van buiten en zorgen voor een gezellige uitstraling. Bent u op zoek naar zwarte, houten jaloezieën? Dan bent u bij JASNO aan het juiste adres.

Zwarte houten jaloezieën van JASNO voor een smal raam
Zwarte houten jaloezieën van JASNO bij een kast
Zwarte houten jaloezieën van JASNO voor grote ramen in de woonkamer
Zwarte houten jaloezieën van JASNO achter en links van de bank

Voordelen van Paulownia hout

Voor de houten jaloezieën wordt een duurzame houtsoort gebruikt: Paulownia hout. Deze houtsoort is stevig maar ook licht. Bovendien zorgt deze houtsoort ervoor dat de lamellen niet kromtrekken. 

Creëer contrasten met JASNO houten jaloezieën

Bij witte muren kunt u contrasten creëren met de zwarte, houten lamellen. Met warme tinten in uw interieur kunt u deze juist weer extra laten opvallen met het zwart. Onze adviseurs denken graag met u mee en komen daarnaast graag bij u langs voor advies. Omdat elk raam en huis weer anders is, maken wij onze houten jaloezieën op maat.

Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Houten jaloezieën met ladderkoord van JASNO, met op de voorgrond een aantal planen en een poef

De belangrijkste kenmerken van onze houten jaloezieën

  • Altijd op maat gemaakt (maatwerk is bij JASNO standaard).
  • Leverbaar in Paulownia hout: een lichte maar stevige houtsoort, waardoor de lamellen niet kromtrekken.
  • Lamellen leverbaar in breedtemaat 50 mm en 63 mm.
  • Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering, waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden deze nog meer privacy.
  • Ladderband in verschillende breedtes: de smalle band van 10 mm, standaard (25 mm) of extra breed (38 mm).
  • Ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband.
  • NIEUW: Blinds met monocommando-ketting. Met deze optie kunnen de jaloezieën door middel van één kunststof ketting zowel opgetrokken als getuimeld worden. De ketting is bovendien standaard voorzien van de kindveilige JASNO-hanger. In deze hanger zit een snijmechanisme dat bij gewicht in de lus de ketting doorsnijdt om zo verstikking te voorkomen.
Zwarte blinds keuken TOM
Hoe werkt het

Jaloezieën met diverse afwerkingen

In onze jaloezieëncollectie treft u altijd wel een variant aan die past bij uw wensen en stijl. Onze specialisten weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor uw ramen en uw huis. We helpen u graag!

Stap 1

Waar bent u naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in onze showroom. Een van onze specialisten vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft u een prijsindicatie. De koffie staat voor u klaar!

Stap 2

Afspraak bij u thuis

We komen graag bij u thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor uw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na uw akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om uw opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet u zeker dat u precies krijgt wat bij uw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij u thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kunt u direct genieten van uw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze houten jaloezieën

 

Zwarte houten jaloezieën van JASNO in een kantoorruimte

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Wilt u weten of zwart de juiste kleurkeuze is voor uw interieur? Ontdek het met onze gratis app! Maak een foto en plaats de door u gekozen raambekleding via de app in de ruimte. Zo kunt u eenvoudig testen met onze verschillende producten, kleuren en uitvoeringen.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Bewonder onze zwarte, houten jaloezieën in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.