Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Raamdecoratie voor de badkamer

Kunststof shutters met aluminium kern

Kunststof shutters zijn ideaal voor vochtige ruimtes of op plekken waar sprake is van spatwater, zoals bijvoorbeeld in de keuken. Kunststof shutters zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan lamelmaten en kleuren. Er is dus altijd wel iets dat perfect past bij uw woning.

 Shutters schuin raam badkamer zwart carrousel
kunststof shutters van JASNO in een grijze uitvoering, in de badkamer
Kunststof shutters van JASNO bij een zwembad
Kunststof shutters in een badkamer

Voordelen van kunststof shutters

Onze hoogwaardige kunststof shutters zijn voorzien van een aluminium kern, wat de shutters een nog sterker en strakker resultaat geeft. U kunt ze gemakkelijk reinigen met een Swiffer en in het geval van een vlek met een licht vochtige doek. Het belangrijkste kenmerk van onze kunststof shutters is dat ze spatwaterproof zijn. Dat zorgt ervoor dat dit product perfect kan worden toegepast in de keuken en badkamer, maar bijvoorbeeld ook in wellnessruimtes en zwembaden. Van onze kunststof shutters heeft u jarenlang plezier.

Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Witte kunststof shutters van JASNO in de badkamer

Specificaties van onze kunststof shutters

 • Altijd op maat gemaakt (maatwerk is bij JASNO standaard)
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63 mm), M (76 mm), L (89 mm) en XL (114 mm).
 • Geschikt voor alle raamsoorten, behalve ronde raamvormen.
 • Verkrijgbaar in een breed assortiment lakkleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
 • Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op! De unieke verborgen scharnieren geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.

Kies voor onze Aqualine shutters

Kunststof shutters zijn een geweldige optie voor badkamers, keukens, wellnessruimtes en zwembaden. Ze zijn waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Onze kunststof shutters geven uw woning daarnaast een super strakke uitstraling.

Kunststof shutters van JASNO in de badkamer

Aqualine shutters

Kiest u voor Aqualine shutters, dan kiest u voor kwaliteit. Onze kunststof shutters hebben een aluminium kern. De shutters worden op maat gemaakt, waardoor ze perfect passen in elke kamer. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende kleuren, lamelmaten en bedieningsopties, zodat u altijd een kunststof shutter vindt die bij uw interieur past. Aqualine shutters zijn vanaf €495,- per m2 verkrijgbaar.

Wat kosten shutters?

Wij werken met een vaste prijs per vierkante meter. U kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel onze shutters kosten door de breedte maal hoogte maal de prijs per m2 te berekenen.

Hoe eenvoudig kunnen we de prijs maken:

 • Kiest u voor lak? Zowel bij Primewood als Aqualine kosten shutters € 495,- per m2 (met bedieningsstok).
 • Kiest u voor beits? Dan bieden we Primewood aan voor €555,- per m(met bedieningsstok).

U kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen voor uw raamshutters.

Heeft u een speciale raamvorm en wilt u daar graag een prijsindicatie voor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u een verborgen bediening bij de shutters (dus zonder bedieningsstok), dan komt hier bovenop per m2: € 40,-

Kiest u graag voor een van de andere extra opties, zoals een railsysteem of een gesloten paneel? Daar rekenen we tevens een toeslag voor. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe kunt u shutters bedienen?

Voor de bediening van de lamellen zijn er twee mogelijkheden:

 • Verticale bedieningslat aan de voorkant van de lamellen.
 • Silent view: de verticale bedieningsstok ontbreekt hier. De bediening is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl, zodat u de lamellen met de hand in de gewenste stand kunt zetten.

Tip: Wilt u nog meer mogelijkheden om te spelen met licht? Splits de lamellen voor optimale vrijheid in het kantelen van de lamellen.

 • Kies voor silent view in 2 of meer delen. U kunt een groep van de lamellen dan bewegen, in plaats van alle lamellen tegelijk.
 • Liever een bedieningsstok? Ook dat kan. Kies voor een horizontale tussenverbinding, zodat u de boven- en onderlamellen los van elkaar kunt bedienen. Deze tussenverbinding is sowieso noodzakelijk bij panelen hoger dan 190 cm. Dit voorkomt dat de shutter verzakt.

Hoe wilt u de shutterpanelen open of dicht maken? De keuze is aan u:

 • Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen.
 • Geschakelde panelen die naar één zijde wegklappen. Hierbij kunt u dus 2 of meer panelen aan elkaar laten koppelen, waardoor ze minder ver de ruimte inkomen als u ze open zet.
 • Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters.
 • Het paneel met de hand eraf halen (het paneel is dan niet scharnierend en kunt u in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).

Verschillende montage mogelijkheden voor shutters

Er zijn verschillende opties voor het monteren van shutters. Welke u kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. We adviseren u graag welke optie het beste is.

 • Op het kozijn. Bij deze montage wordt de shutter direct op het kozijn bevestigd. Een ideale oplossing bij draaikiepramen, de shutter draait dan mee met het raam.
 • Binnen de muuropening is onze standaard montage. De montagelat wordt aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draaikiepramen).
 • Op een railsysteem. De ideale oplossing bij shutters voor openslaande tuindeuren of een schuifpui. U vouwt en schuift de panelen eenvoudig over de rails naar één kant.
 • Een R-frame is ideaal bij oneffenheden of als de raamopening geen rechte hoek heeft.
 • Als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur (op de dag) worden gemonteerd. Ook met deze montage optie verkrijgt u een zeer fraai resultaat.

Onze shutters vrijblijvend bekijken bij u in de buurt?

Vind een verdeler Bezoek onze showroom
Hoe werkt het

De juiste shutter voor uw raam

Bij JASNO weten we als geen ander hoe lastig de keuze voor shutters is. Kiest u voor hout, of heeft kunststof de voorkeur? Met meer dan 20 jaar ervaring voorzien we u natuurlijk graag van een passend advies. Onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Stap 1

Waar bent u naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in onze showroom. Een van onze specialisten vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft u een prijsindicatie. De koffie staat voor u klaar!

Stap 2

Afspraak bij u thuis

We komen graag bij u thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor uw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na uw akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om uw opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet u zeker dat u precies krijgt wat bij uw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij u thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kunt u direct genieten van uw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze shutters

 

Kunststof shutters van JASNO in de kleur Moss Grey

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Wilt u weten of kunststof shutters de juiste keuze zijn voor uw interieur? Bekijken welke kleur het best bij uw inrichting past? Ontdek het met onze gratis app! Maak een foto en plaats de door u gekozen raambekleding via de applicatie in de ruimte. Zo kunt u eenvoudig testen met onze verschillende producten, kleuren en uitvoeringen.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Bewonder onze kunststof shutters in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.