Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Witte houten jaloezieën

Witte, houten jaloezieën

Onze witte, houten jaloezieën zijn stijlvol en functioneel. Ze voegen een rustige en natuurlijke sfeer toe aan uw interieur. Doordat wit het licht van de zon weerkaatst, valt er veel licht naar binnen. Met de stand van de jaloezieën speelt u met de schaduw. Bent u op zoek naar witte, houten jaloezieën? Dan bent u bij JASNO aan het juiste adres.

Witte houten jaloezieën van Jasno voor een bad
Witte houten jaloezieën van Jasno in de woonkamer
Witte houten jaloezieën
Witte houten jaloezieën in woonkamer met grote planten

Voordelen van Paulownia hout

Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van Paulownia hout. Een lichte maar stevige houtsoort waardoor de lamellen niet kromtrekken. Het is een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Omdat wit ook nog eens hartstikke tijdloos is, zit u met deze keuze eigenlijk altijd goed.

Creëer uw eigen stijl met JASNO jaloezieën

Onze jaloezieën zijn beschikbaar in twee lamelbreedtes 50 of 63 millimeter. Daarnaast kunt u kiezen voor een ladderband in de breedtes 10, 25 of 38 millimeter of voor een ladderkoord. Op deze manier stelt u uw witte, houten jaloezieën volledig naar wens samen. Wat voor interieur u ook hebt, deze jaloezieën passen altijd. Vanzelfsprekend denken onze adviseurs graag met u mee. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien u graag van een deskundig advies.

Witte houten jaloezieën badkamer bad Langen

De belangrijkste kenmerken van onze houten jaloezieën

  • Altijd op maat gemaakt (maatwerk is bij JASNO standaard)
  • Leverbaar in Paulownia hout: een lichte maar stevige houtsoort, waardoor de lamellen niet kromtrekken.
  • Lamellen leverbaar in breedtemaat 50 mm en 63 mm.
  • Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering, waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden deze nog meer privacy.
  • Ladderband in verschillende breedtes: de smalle band van 10 mm, standaard (25 mm) of extra breed (38 mm).
  • Ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband.
  • NIEUW: Blinds met monocommando-ketting. Met deze optie kunnen de jaloezieën door middel van één kunststof ketting zowel opgetrokken als getuimeld worden. De ketting is bovendien standaard voorzien van de kindveilige JASNO-hanger. In deze hanger zit een snijmechanisme dat bij gewicht in de lus de ketting doorsnijdt om zo verstikking te voorkomen.
Witte houten jaloezieën in kinderkamer
Hoe werkt het

Jaloezieën met diverse afwerkingen

In onze jaloezieëncollectie treft u altijd wel een variant aan die past bij uw wensen en stijl. Onze specialisten weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor uw ramen en uw huis. We helpen u graag!

Stap 1

Waar bent u naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in onze showroom. Een van onze specialisten vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft u een prijsindicatie. De koffie staat voor u klaar!

Stap 2

Afspraak bij u thuis

We komen graag bij u thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor uw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na uw akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om uw opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet u zeker dat u precies krijgt wat bij uw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij u thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kunt u direct genieten van uw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze houten jaloezieën

 

Witte houten jaloezieën van JASNO met zwarte ladderband van

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Wilt u weten of wit de juiste kleurkeuze is voor uw interieur? Ontdek het met onze gratis app! Maak een foto en plaats de door u gekozen raambekleding via de app in de ruimte. Zo kunt u eenvoudig testen met onze verschillende producten, kleuren en uitvoeringen.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Bewonder onze witte, houten jaloezieën in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.