Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Pers en Mediakit

Pers en Mediakit

Als toonaangevend merk voor op maat gemaakte shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen komt JASNO regelmatig in de media. JASNO biedt journalisten, redacteurs en bloggers diverse mogelijkheden, zoals onze Mediakit.

Pers en persberichten

Wij versturen gedurende het jaar persberichten over de lancering van nieuwe producten en nieuwigheden met betrekking tot onze collectie.

Wil u zich op onze perslijst abonneren? Stuur dan een email met uw gegevens. In onze mediakit kunt u ook onze laatste persberichten downloaden.

Producten lenen?

Wanneer u voor een beurs, televisieprogramma of artikel gebruik wilt maken van een JASNO raambekledingsproduct, dan bespreken wij graag de mogelijkheden. 

Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen met de afdeling Communicatie via email.

Pressemitteilungen

Mediakit (beeldbank)

In onze Mediakit vind u JASNO materiaal wat u eenvoudig en snel kunt downloaden. Maak een account aan in onze Mediakit. Na goedgekeurde registratie kunt u inloggen en highres beelden en persberichten uitzoeken. U ontvangt een e-mail om het materiaal snel te downloaden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie.

Om gebruik te kunnen maken van onze Mediakit, dient u de Gebruiksvoorwaarden Mediakit te accepteren.

U bent verdeler?

Dan zijn o.a. foto's, logo's, webteksten, de meest actuele prijslijsten, productspecificaties en handleidingen beschikbaar. Uw gebruikersnaam en het wachtwoord vergeten? Neem contact ons op. Wij mailen u de inloggegevens opnieuw.

Overzicht van de mediakit van JASNO