Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Zwarte Shutters in de woonkamer voor de schuifpui

Zwarte shutters voor een chique uitstraling

Als u een manier zoekt om uw huis een vleugje klasse en verfijning te geven, zijn zwarte shutters een geweldige optie. Het is een stijlvolle toevoeging aan zowel klassieke als moderne interieurs. Zwart is een kleur die makkelijk te combineren is met andere kleuren, zodat het past in vrijwel ieder interieur.

 Zwarte shutters driehoekraam kazerne product
Zwarte Jasno shutters keuken
Zwarte Jasno shutters woonkamer
Zwarte Jasno shutters detail

Zwarte shutters, modieus en sfeervol

Zwarte shutters zijn trendy en chic. Als u zwarte shutters juist in uw interieur toepast, hoeft u niet bang te zijn dat het de ruimte kleiner doet lijken of donkerder maakt. Donkere shutters maken uw interieur juist warm en gezellig! Shutters in het zwart zijn zeer geschikt voor diverse interieurstijlen. Twijfelt u welke kleur shutter het best bij uw woning of ruimte past? Vraag dan gerust een gratis kleurstaal aan of win advies in bij onze specialisten.

Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
 Shutters schuin raam badkamer zwart carrousel

Specificaties van onze zwarte shutters

 • Altijd op maat gemaakt (maatwerk is bij JASNO standaard)
 • Gemaakt van het duurzame Paulownia hout
 • Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63 mm), M (76 mm), L (89 mm) en XL (114 mm).
 • Geschikt voor alle raamsoorten waaronder dakramen en draaikiepramen, maar ook voor speciale raamvormen zoals ronde en schuine ramen;
 • Verkrijgbaar in een breed assortiment lak- en beitskleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
 • Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op! De unieke verborgen scharnieren geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.

Kies voor lak of beits

Wanneer u zwarte shutters overweegt voor uw huis, zijn er twee verschillende soorten afwerkingen waar u uit kunt kiezen: zwarte beits of zwarte lak. Beide afwerkingen hebben hun eigen unieke voordelen.

Zwarte shutters geraardsbergen

Verschillen tussen beits en lak

Waar een beits in het hout trekt, hecht een lak zich aan de oppervlakte. Onze zwarte Primewood houten shutters zijn vanaf €495,- per m2 verkrijgbaar in een lakkleur en vanaf €555,- per m2 in beits.

Wat kosten shutters?

Wij werken met een vaste prijs per vierkante meter. U kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel onze shutters kosten door de breedte maal hoogte maal de prijs per m2 te berekenen.

Hoe eenvoudig kunnen we de prijs maken:

 • Kiest u voor lak? Zowel bij Primewood als Aqualine kosten shutters € 495,- per m2 (met bedieningsstok).
 • Kiest u voor beits? Dan bieden we Primewood aan voor €555,- per m(met bedieningsstok).

U kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen voor uw raamshutters.

Heeft u een speciale raamvorm en wilt u daar graag een prijsindicatie voor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u een verborgen bediening bij de shutters (dus zonder bedieningsstok), dan komt hier bovenop per m2: € 40,-

Kiest u graag voor een van de andere extra opties, zoals een railsysteem of een gesloten paneel? Daar rekenen we tevens een toeslag voor. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe kunt u shutters bedienen?

Voor de bediening van de lamellen zijn er twee mogelijkheden:

 • Verticale bedieningslat aan de voorkant van de lamellen.
 • Silent view: de verticale bedieningsstok ontbreekt hier. De bediening is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl, zodat u de lamellen met de hand in de gewenste stand kunt zetten.

Tip: Wit u nog meer mogelijkheden om te spelen met licht? Splits de lamellen voor optimale vrijheid in het kantelen van de lamellen.

 • Kies voor silent view in 2 of meer delen. U kunt een groep van de lamellen dan bewegen, in plaats van alle lamellen tegelijk.
 • Liever een bedieningsstok? Ook dat kan. Kies voor een horizontale tussenverbinding, zodat u de boven- en onderlamellen los van elkaar kunt bedienen. Deze tussenverbinding is sowieso noodzakelijk bij panelen hoger dan 190 cm. Dit voorkomt dat de shutter verzakt.

Hoe wilt u de shutterpanelen open of dicht maken? De keuze is aan u:

 • Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen.
 • Geschakelde panelen die naar één zijde wegklappen. Hierbij kunt u dus 2 of meer panelen aan elkaar laten koppelen, waardoor ze minder ver de ruimte inkomen als u ze open zet.
 • Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters.
 • Het paneel met de hand eraf halen (het paneel is dan niet scharnierend en kunt u in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).

Verschillende montage mogelijkheden voor shutters

Er zijn verschillende opties voor het monteren van shutters. Welke u kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. We adviseren u graag welke optie het beste is.

 • Op het kozijn. Bij deze montage wordt de shutter direct op het kozijn bevestigd. Een ideale oplossing bij draaikiepramen, de shutter draait dan mee met het raam.
 • Binnen de muuropening is onze standaard montage. De montagelat wordt aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draaikiepramen).
 • Op een railsysteem. De ideale oplossing bij shutters voor openslaande tuindeuren of een schuifpui. U vouwt en schuift de panelen eenvoudig over de rails naar één kant.
 • Een R-frame is ideaal bij oneffenheden of als de raamopening geen rechte hoek heeft.
 • Als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur (op de dag) worden gemonteerd. Ook met deze montage optie verkrijgt u een zeer fraai resultaat.
Zwarte shutters in het echt bekijken kan in onze showroom of bij een verdeler

Onze shutters vrijblijvend bekijken bij u in de buurt?

Vind een verdeler Bezoek onze showroom
Hoe werkt het

De juiste shutter voor uw raam

Bij JASNO weten we als geen ander hoe lastig de kleurkeuze voor shutters is. Zwarte of donkere shutters staan fantastisch op een donker kozijn, maar wist u dat ze ook prima te combineren zijn met witte kozijnen? Met meer dan 20 jaar ervaring voorzien we u natuurlijk altijd graag van een passend advies. Onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Stap 1

Waar bent u naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in onze showroom. Een van onze specialisten vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft u een prijsindicatie. De koffie staat voor u klaar!

Stap 2

Afspraak bij u thuis

We komen graag bij u thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor uw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na uw akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om uw opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet u zeker dat u precies krijgt wat bij uw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij u thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kunt u direct genieten van uw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze shutters

 

Close up zwarte shutters Nick

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Wilt u weten of zwarte shutters in uw interieur passen? Ontdek het met onze gratis app! Maak een foto en plaats de door u gekozen raambekleding via de app in de ruimte. Zo kunt u eenvoudig testen met onze verschillende producten, kleuren en uitvoeringen.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Bewonder onze zwarte shutters in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.