Bezoek onze showroom

Showroom

Laat u inspireren én adviseren op het gebied van JASNO shutters, jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen in onze showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien met onze maatwerk raamdecoratie en kunnen ook direct een inmeetafspraak inplannen. U bent van harte welkom maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur! Kom nu ook zonder afspraak langs in onze showroom. We laten u graag al onze producten zien en adviseren u onder het genot van een kopje koffie. Liever een vrijblijvend videogesprek met een JASNO adviseur of advies aan huis? Ook dat is mogelijk!

Nieuw:
Onze showroom is nu ook op zaterdag van 12:00 – 17:00 uur geopend. Plan hier uw afspraak in!

De koffie is heerlijk en er wordt echt met je meegedacht. Van een bezoek aan de showroom tot aan de montage.

Henry van Santen

Adres JASNO showroom:

JASNO
Lange Voren 25

5521 DC Eersel

Let op: op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Zaterdag 25 december 2021 (Eerste Kerstdag)
  • Zondag 26 december 2021 (Tweede Kerstdag)

JASNO Sundates

Onze zondag is voor u! Quality time, dat is waar het tijdens deze "date" op zondag om draait. Samen met een JASNO adviseur gaat u op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie met onze shutters, blinds, folds en swings. Echt even de tijd nemen om uw woonwensen te bespreken en onze collecties te bekijken in een ontspannen setting met persoonlijk en deskundig advies. U bent op deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom voor advies en aanschaf van JASNO producten.

De eerstvolgende JASNO sundates zijn op:

  • Zondag 12 december 2021
  • Zondag 16 januari 2022

Maakt u vooraf een gratis afspraak, dan weet u zeker dat er op het voor u gewenste tijdstip een JASNO specialist klaar staat en u niet hoeft te wachten. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak langskomen. Heeft u tekeningen van uw huis, maten van uw ramen, foto's of plattegronden? Neem die dan zeker mee.