Info
Top

Showroom

Laat u inspireren én adviseren op het gebied van shuttersblindsverticale lamellen en vouwgordijnen. In onze showroom in Eersel (A67 tussen Eindhoven en Antwerpen) is onze collectie shutters, houten jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen in diverse uitvoeringen te zien. U kunt in onze showroom niet direct kopen, maar u kunt zich hier oriënteren en door ons laten adviseren. 

U bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Woensdag 25 & donderdag 26 december 2019 (Kerst)

JASNO
Lange Voren 25
5521 DC Eersel
Nederland

Kom langs bij JASNO

 jasno shutters vouwgordijnen en jaloezieën showroom
 jasno shutters folds en blinds eersel showroom

JASNO op Zondag

Regelmatig houden we een speciale zondagopenstelling voor consumenten die zich oriënteren op JASNO raamdecoratie. U kunt op deze dagen langskomen tussen 11.00-16.00 uur in onze showroom om u te laten adviseren over de JASNO producten. De eerstvolgende zondagopenstellingen zijn op:

  • Zondag 24 november

Maakt u vooraf een gratis afspraak, dan weet u zeker dat er een JASNO specialist voor u beschikbaar is. U kunt natuurlijk ook zonder afspraak langskomen. Als u tekeningen van uw huis heeft, maten van uw ramen, foto's of plattegronden, neemt u die dan zeker mee. 

Aanmelden voor JASNO op zondag

 

Showrooms bij JASNO verdelers

In heel België vindt u JASNO producten in de showrooms van onze gespecialiseerde verdelers. Deze verdelers zijn zorgvuldig door JASNO geselecteerd en opgeleid, zodat u verzekerd bent van een goed advies en fijne samenwerking.

Klik hier om de JASNO verdeler bij u in de buurt te vinden.

jasno shutters jaloezieën vouwgordijnen dealers verkooppunten
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.