Info

Showroom

Onze showroom is i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen tijdelijk gesloten, maar we plannen graag een digitaal adviesgesprek in met je, of een adviesgesprek bij je thuis om je vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden met onze raamdecoratie.

Laat u inspireren én adviseren op het gebied van shuttersblindsverticale lamellen en vouwgordijnen. In onze showroom in Eersel (A67 tussen Eindhoven en Antwerpen) zijn onze collecties in diverse uitvoeringen te zien. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden met onze raamdecoratie. Indien gewenst kunnen wij na het adviesgesprek direct een inmeetafspraak bij u thuis inplannen.

U bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

Nu ook: afspraak buiten kantooruren. Komt het niet uit om onze showroom tijdens kantooruren te bezoeken? Komt u bijvoorbeeld liever donderdagavond, zaterdag of zondag langs? Laat ons weten wanneer u graag langskomt door het opmerkingenveld van ons showroomformulier in te vullen.

JASNO
Lange Voren 25
5521 DC Eersel
Nederland

Kom langs bij JASNO

Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM, waardoor een bezoek aan onze showroom mogelijk blijft.

 jasno shutters vouwgordijnen en jaloezieën showroom
 jasno shutters folds en blinds eersel showroom

JASNO op Zondag

Regelmatig houden we een speciale zondagopenstelling voor consumenten die zich oriënteren op JASNO raamdecoratie. U kunt op deze dagen langskomen tussen 11.00-16.00 uur in onze showroom om u te laten adviseren over en aanschaffen van de JASNO producten. De eerstvolgende extra openstellingen zijn op:

  • Zondag 14 maart 2021
  • Zondag 11 april 2021
  • Zondag 30 mei 2021
  • Zondag 27 juni 2021

Maakt u vooraf een gratis afspraak, dan weet u zeker dat er een JASNO specialist voor u beschikbaar is. U kunt natuurlijk ook zonder afspraak langskomen. Als u tekeningen van uw huis heeft, maten van uw ramen, foto's of plattegronden, neemt u die dan zeker mee. 

Aanmelden voor JASNO op zondag

 

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.