Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Showroom pand extern

Ervaar alle producten in de JASNO showroom

Wees van harte welkom in de JASNO showroom te Eersel. Hier is het mogelijk om advies in te winnen en onze raamdecoratie te bekijken, voelen en ervaren. Tijdens een rondleiding door de showroom nemen onze adviseurs rustig het uitgebreide assortiment met u door. Of u nu interesse heeft in shutters of houten jaloezieën (JASNO blinds) of nog totaal geen idee heeft: na een bezoek aan onze showroom worden al uw vragen beantwoord. Na een adviesgesprek wordt al snel duidelijk welk type raamdecoratie het beste past bij uw woonwensen.

Binnenkomst hal Pascal, Lorena, Mark
Dunja, Bob, Anne showroom trap
Advies JASNO showroom

Overzicht assortiment showroom

In onze sfeervol ingerichte en ruime showroom hebben wij veel voorbeelden van onze raamdecoratie hangen in verschillende formaten en uitvoeringen. U kunt in onze presentatieruimte de verfijning van ons gevarieerde assortiment bekijken en het gebruiksgemak ervaren. Onze adviseurs tonen u graag alle opties en mogelijkheden passend bij uw interieur. Ook is het mogelijk om ter plekke een offerte op te laten stellen of een bestelling te plaatsen. Mocht u graag wat kleurstalen mee naar huis nemen en alles even laten bezinken dan is dat zeker geen probleem. Graag geven we u een overzicht van wat er exact per type product te bewonderen is in onze showroom te Eersel.

foto inspiratiecentrum klein

JASNO shutter heaven

Onze Primewood shutters zijn natuurlijk in groten getale vertegenwoordigd in de JASNO showroom. Samen met een adviseur kunt u in alle rust door de gehele showroom lopen en alle opties bekijken en uitproberen.

  • Midden in de showroom valt direct de grote shutter (199cm x 226cm) in de kleur Dusty Grey op. Deze shutter is geplaatst op een railsysteem waardoor de panelen soepel open en dicht geschoven kunnen worden. Met lamellen in maat M (76mm breed). Dit zou bijvoorbeeld een oplossing kunnen zijn voor openslaande tuindeuren.
  • Verder zijn er drie grote shutters te bewonderen, alle in een andere uitvoering zodat deze perfect met elkaar vergeleken kunnen wonen. Er worden hier ook diverse oplossingen getoond voor shutters op een draaikiepraam. De ene shutter is op het draaikiepraam gemonteerd en de andere juist ervoor. Met een platte raamkruk is het mogelijk het raam te openen. Ook kunt u goed de bedieningsopties vergelijken; met bedieningsstokje of zonder (silent view).
Draaikiepraam shutter beits
  • Daarnaast kunt u onze Aqualine shutter bekijken. Perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer omdat ze volledig uit kunststof vervaardigd zijn. Deze shutter is uitgevoerd in de populaire kleur Moss Grey met lamelmaal L, 89mm.
  • Aan de andere kant van de showroom is een wat breder raam te zien waarop een shutter in de kleur Signal White met lamelmaat M, 76mm te bewonderen is.
  • Neemt u met de adviseur de trap naar boven dan komt u uit bij een echte eyecatcher: een metershoge, puntige shutter in de kleur Pure White met lamelmaat XL, 114mm. Dit is de grootste lamelmaat die we kunnen leveren. Zeer geschikt voor grote en hoge ramen.
Vraag onze gratis brochure aan ➝
puntshutter inspiratiecentrum Anne

Primewood jaloezieën in alle soorten en maten 

Gaat uw voorkeur uit naar houten jaloezieën (JASNO blinds), ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom kunt u een breed aanbod van onze blinds bewonderen waarbij alle mogelijkheden zijn gepresenteerd. Hierbij een kort overzicht van alle jaloezieën in de showroom:

  • Blinds met monocommando-ketting in de kleur Black Grey 63mm. Deze houten jaloezieën zijn met slechts één ketting zowel te kantelen als op te trekken. Het voordeel is extra bedieningsgemak en een strakkere look.
  • Blinds Matte Black met lamelmaat 50mm gepresenteerd met ladderkoord in een unieke privacy-uitvoering. Doordat de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elk lamel lopen zijn de jaloezieën extra verduisterend.
  • Ook blinds in de populaire kleur Moss Grey zijn te bewonderen in de showroom. Deze raamdecoratie bestaat uit 63mm lamellen en is afgewerkt met 10mm ladderband. De blinds zijn elektrisch te openen / sluiten door middel van een afstandsbediening. Ervaar dit gemak zelf eens.
Blinds Tom
  • Iets verderop hangen jaloezieën, ook in Paulownia hout, met lamelmaat 63mm afgewerkt in Black Oil. Door de afwerking is de houtnerf zichtbaar en krijgt deze raambekleding een meer robuuste look en feel. Afgewerkt met extra breed ladderband (38mm) waardoor de blinds een mooie match vormen met een meer industrieel en modern interieur.
  • Naast Black Oil is het ook mogelijk om blinds te bekijken met een White Oil afwerking. Met 50mm lamel en 10mm breed ladderband. Deze blinds zijn ook elektrisch en via afstandsbediening of via smartphone eenvoudig te bedienen.
Blinds zwart showroom1

Wees welkom in onze showroom

Welke vraag u ook heeft, we staan in de showroom voor u klaar met advies en voorbeelden om u te helpen de juiste raamdecoratie te vinden. U kunt zo even binnen lopen of van te voren een afspraak maken, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaarstaat. Heel graag tot ziens in onze showroom!

Kom langs in onze showroom ➝
Dunja, Bob, Anne showroom trap