Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Elektrische houten jaloezieën

Elektrische jaloezieën

Bij JASNO bieden we houten jaloezieën (blinds) aan die geschikt zijn voor elk interieur. Om uw leven nog makkelijker te maken, hebben we ook elektrische jaloezieën tot uw beschikking. Vanaf de bank, uw bed of vanuit bad kunt u deze gemakkelijk bedienen. Daarnaast is elektrische raamdecoratie uitermate geschikt voor hooggelegen ramen waar u niet zo handig bij kunt. Verder is het een welkome oplossing bij grote ramen, omdat het anders erg veel kracht kost om de jaloezieën op te trekken. Bovendien is deze raambekleding kindveilig, omdat er geen bedieningskoorden los hangen.

Elektrische houten jaloezieën van JASNO in de eethoek
Elektrische blinds mancave Bennekom
Afstandsbediening elektrische blinds Bennekom
Elektrische houten jaloezieën van JASNO in de babykamer

Blinds met Dooya motorisatie

De JASNO blinds zijn verkrijgbaar in een elektrisch bedienbare versie. Met één druk op de knop is deze raambekleding gemakkelijk in de gewenste positie te zetten dankzij de Dooya motorisatie. De elektrische bediening werkt met een 12V-motor. Het is zelfs mogelijk om meerdere elektrische jaloezieën in één ruimte met dezelfde afstandsbediening tegelijkertijd te bedienen.

Kiest u voor de WiFi hub, dan kunt u de houten jaloezieën koppelen aan uw smartphone. Dit is ook mogelijk met spraakbediening dankzij de Connector - Motor That Talks Back app. Het koppelen van de hub kan op een 2.4GHz wifinetwerk. Een groot voordeel is dat u met deze app meerdere scènes (vaste posities) kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld timers instellen, zodat uw raamdecoratie op bepaalde tijdstippen automatisch opent en sluit. Een weekje op vakantie? Niemand zal doorhebben dat uw huis tijdelijk onbewoond is. Breekt ’s middags de warme zomerzon door en bent u op kantoor? Met uw smartphone kunt u uw raamdecoratie altijd en overal bedienen, zodat u thuiskomt in een koel huis.

Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Elektrische houten jaloezieën van JASNO half geopend

Elektrische uitvoeringen

Bij onze houten jaloezieën zijn er twee mogelijkheden voor de elektrische uitvoering: Tilt & Lift of Tilt Only. Bij de optie Tilt & Lift kunt u niet alleen de lamellen elektrisch kantelen, maar ook het hele pakket ophalen of laten zakken door middel van de afstandsbediening of smartphone. Bij blinds breder dan 1,9 m adviseren we om voor deze optie te gaan. Het optrekken van het hele pakket met een koord kan namelijk zwaar zijn. Bij Tilt Only kunt u enkel de lamellen elektrisch kantelen. Het pakket ophalen of laten zakken doet u dan door middel van een koord. Deze optie adviseren we bij ramen waar de blinds altijd op dezelfde hoogte hangen. Door het elektrisch kantelen van de lamellen bepaalt u de gewenste lichtinval op ieder moment van de dag. Onze adviseurs kunnen samen met u de beste keuze maken voor uw ramen.

Elektrische houten jaloezieën van JASNO in de eetkamer

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ramen met onze elektrische jaloezieën? Of wilt u onze raamdecoratie in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom voor een gratis adviesgesprek of demonstratie en ervaar het gemak van onze elektrische blinds zelf. In onze showroom vindt u een elektrische jaloezie met de opties Tilt Only én Tilt & Lift en kunt u de afstandsbediening of bediening via een smartphone of tablet zelf ervaren. Laat u inspireren en adviseren door onze adviseurs en ontdek wat de beste oplossing is voor uw raampartijen.

Elektrische houten jaloezieën van JASNO in de keuken
Hoe werkt het

Jaloezieën met diverse afwerkingen

In onze jaloezieëncollectie treft u altijd wel een variant aan die past bij uw wensen en stijl. Onze specialisten weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor uw ramen en uw huis. We helpen u graag!

Stap 1

Waar bent u naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in onze showroom. Een van onze specialisten vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft u een prijsindicatie. De koffie staat voor u klaar!

Stap 2

Afspraak bij u thuis

We komen graag bij u thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor uw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na uw akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, is het mogelijk om uw opdracht meteen in productie te nemen. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet u zeker dat u precies krijgt wat bij uw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij u thuis om de raamdecoratie te monteren. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kunt u direct genieten van uw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze houten jaloezieën

 

Witte houten jaloezieën van JASNO met zwarte ladderband van

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Wilt u weten of zwart de juiste kleurkeuze is voor uw interieur? Ontdek het met onze gratis app! Maak een foto en plaats de door u gekozen raambekleding via de app in de ruimte. Zo kunt u eenvoudig testen met onze verschillende producten, kleuren en uitvoeringen.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Bewonder onze elektrische houten jaloezieën in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.