Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Een bezoek aan de JASNO showroom

Overweegt u om voor onze shutters of blinds te kiezen? Dan is een bezoekje aan onze showroom zeker de moeite waard. In de JASNO showroom komen uw raamdecoratie ideeën tot leven! U bewondert hier onze collecties en krijgt deskundig advies van een JASNO specialist. Het unieke aan onze showroom? Het is tevens ons hoofdkantoor. Zo kunt u meteen een kijkje nemen achter de schermen. Benieuwd hoe zo’n bezoek aan onze showroom eruit ziet? Lees dan hieronder verder.

Showroom overview
Blinds zwart kantoor
Trap JASNO showroom 2
Witte shutters showroom silent view

Welkom in onze showroom

We verwelkomen u graag, met of zonder afspraak, in de JASNO showroom te Eersel. Na een warm welkom van onze gastvrouw kunt u met een kop koffie of thee plaatsnemen in een van de adviesruimtes. Hier kunt u alvast door het JASNO fotoboek bladeren terwijl de gastvrouw de JASNO adviseur erbij haalt. Na de kennismaking met uw adviseur is het tijd om aan de slag te gaan: samen gaan jullie op zoek naar de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie. De adviseur luistert naar uw wensen op het gebied van raamdecoratie en helpt u oriënteren. Indien u foto’s of afmetingen van de raampartijen meeneemt kan onze specialist u gerichter adviseren. Gaat het om een nieuwbouw woning? Neem dan gerust de bouwtekeningen mee. Nadat de adviseur de tekeningen en/of foto’s heeft bestudeerd is het tijd voor de rondleiding door de JASNO showroom.

 

 

 

Ontmoet onze helden: shutters en blinds

Op basis van uw wensen en de mogelijkheden met uw raampartijen gaan we tijdens de rondleiding gericht op zoek naar geschikte raamdecoratie. De adviseur bespreekt uitgebreid de mogelijkheden met onze raambekleding zodat u een goed beeld krijgt van alle opties. U kunt onze producten in verschillende kleuren bekijken en zelf het bedieningsgemak van onze raamdecoratie ervaren. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor openslaande tuindeuren of een draaikiepraam? Wilt u de slaapkamer verduisteren? Of zoekt u raamdecoratie voor de badkamer? Tijdens de rondleiding komt u allerlei oplossingen tegen. Elektrische blinds? Ook deze ervaart u in onze showroom.

In de trainingsruimte waar we onze dealers opleiden hebben we de meest voorkomende (montage) opties met onze shutters tentoongesteld. In de dag, op de dag, met een R-frame, shutters met een raised panel, silent view: u vindt het hier allemaal. Op de tweede etage van onze showroom kunt u tot slot nog een geweldige eyecatcher bewonderen: shutters voor een driehoekraam!

Puntshutter wit showroom website 2

Kleurkeuze en offerte

Terug in de adviesruimte bekijkt u de volledige kleurcollecties per product. We geven u graag een aantal kleurstalen mee zodat u thuis op uw gemak kunt bekijken of ze bij de rest van uw interieur matchen. De adviseur kan vervolgens een vrijblijvende offerte maken op basis van de besproken keuzes en de (geschatte) afmetingen van uw ramen. Wilt u een inmeetafspraak plannen? Ook dat is ter plaatse mogelijk. Een JASNO monteur komt dan bij u langs voor het opmeten van uw ramen en bespreekt de laatste zaken. Indien de afmetingen afwijken van de eerder uitgebrachte offerte, zal de monteur een nieuwe prijsopgave opstellen. Na akkoord nemen we uw bestelling in productie.

Advies JASNO showroom

Bedankt voor uw bezoek

Ter afsluiting van een showroombezoek ontvangt u nog een JASNO goodiebag met daarin het woon- en interieurmagazine The Art of Living, onze brochures en wat lekkers voor bij de borrel. Heeft u bij thuiskomst nog vragen? Wij staan voor u klaar!

Kom langs in onze showroom ➝