Info

Garantie

Bij JASNO willen we dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. We geven daarom graag een uitgebreide garantie op onze producten. U dient hiervoor uw aankoopbon goed te bewaren. 

We hanteren verschillende garantievormen. Welke garantie van toepassing is, staat hieronder: 

  • Shutters: 3 jaar garantie op fabricagefouten en lakverkleuringen, bij registratie op de garantiewebsite wordt dit verlengd naar 4 jaar.
  • Blinds: 3 jaar garantie op fabricagefouten en lakverkleuringen, bij registratie op de garantiewebsite wordt dit verlengd naar 4 jaar.
  • Folds: 2 jaar garantie op het textiel, 3 jaar op de bovenbak, houten latten en het bedieningsmechanisme. Bij registratie op de garantiewebsite wordt dit respectievelijk 2,5 jaar en 4 jaar.
  • Swings: 2 jaar garantie op het textiel, 3 jaar op de bovenbak, kunststof componenten en het bedieningsmechanisme. Bij registratie op de garantiewebsite wordt dit respectievelijk 2,5 jaar en 4 jaar.

Registreer uw product daarom op onze garantiewebsite en profiteer van onze extra garantie. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw JASNO raamdecoratie!

Witte shutters op draaikiepraam

 

Witte blinds badkamer

Wat valt niet onder de garantie?

Beschadigingen ten gevolg van een ongeval, oneigenlijk gebruik en of slijtage door dagelijks gebruik zijn van garantie uitgesloten. 

Kindveiligheidswaarschuwing: onze producten voldoen aan alle eisen met betrekking tot kindveiligheid. Het losschieten en opnieuw vastzetten van koorden, evenals het vervangen van een door de kindveilige hanger doorgesneden koord of ketting, valt niet onder de garantie.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

 Neem contact met ons opRegistreer uw raamdecoratie

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.