Info
Top

Zonwering voor speciale raamvormen

Shutters is zeer geschikte raamdecoratie voor ramen die níet vierkant of rechthoekig zijn. Voor ovale, gegolfde, ronde, schuine en hoekige ramen passen shutters bijna nog beter dan bij ‘rechte’ ramen. Voor elk raam maken wij shutters perfect passend op maat. Voor een klein rechthoekig raam in een nieuw huis, maar ook voor ramen met bijzondere vormen. De unieke vorm van het raam blijft u zien met shutters ervoor. Het zorgt er juist voor dat dat raam dé eyecatcher is. 

Waar kan ik shutters kopen?

Bij een van onze verdelers. De verdeler geeft u advies voor uw raam. Welke montage vorm is mogelijk, welke kleur vindt u het mooist en past bij uw kozijnen en interieur. Bij u thuis meet de specialist het raam zodat er passende shutters worden besteld. Zo bent u er zeker van dat u een shutter op maat heeft, die perfect past op uw raam of ramen. 

Shutters juist bij speciale raamvormen

 

 

Shutters voor een rond, getoogd, ovaal, hoekig raam

Waar kan ik een speciale raamvorm met shutters zien?

Bij onze verdelers kunt u shutters in de winkel zien. Echter, niet elke verdeler heeft een shutter in een speciale vorm. In onze showroom in Eersel verwelkomen we u ook graag waar u een schuine shutter ‘in het echt’ kan ervaren. Natuurlijk ook de rest van onze collectie raambekleding.

Welke shutters zijn geschikt voor speciale raamvormen?

Zowel de FSC®-gecertificeerde houten Primewood shutters als de kunststof Aqualine shutters vervaardigen we in allerlei denkbare speciale raamvormen. Een golvende raamvorm, 6 meter hoog getoogd, we hebben al vele speciale ramen voorzien van shutters. Aqualine shutters zijn waterproof doordat we ze maken van ABS. Hierdoor zijn Aqualine shutters dé ideale shutters voor ramen in vochtige ruimtes zoals keukensbadkamers, zwembaden en wellnessruimtes. De Ecowood shutters, gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen, zijn enkel mogelijk bij rechte ramen. 

Shutters schuin badkamer
Houten jaloezie blinds badkamer

Zijn blinds (jaloezieën) ook geschikt voor speciale raamvormen?

Onze jaloezieën maken we, net als de shutters, altijd op maat. Alleen is een speciale vorm met blinds niet mogelijk. Wilt u toch blinds (of folds of swings) voor bijvoorbeeld een rond raam hangen? Het is meestal wel mogelijk met montage óp de dag. De bijzondere vorm van uw raam is dan bij gesloten toestand niet zichtbaar, in tegenstelling tot bij shutters.

 

JASNO shutters wit in een badkamer
JASNO shutters wit in een badkamer
Shutters in een vergaderzaal
Shutters op een hoog raam in een speciale vorm
Shutters op een speciale raamvorm
JASNO shutters in het wit in B&B La Suite
Shutters op een hoog raam in een speciale vorm
JASNO shutters in B&B La Suite
JASNO shutters driehoekraam slaapkamer badkamer wit
Webdevelopment & design by Fruitcake