Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

shutters binnen zwembad jumbo

Shutters of jaloezieën: sfeerverhogend in de wellnessruimte

Geef uw zwembad of wellnessruimte een kalme, mediterrane sfeer. Het diffuse licht van JASNO shutters en jaloezieën draagt bij aan een gevoel van luxe en weldaad. JASNO blinds en shutters zijn vochtbestendig en onze Aqualine shutters zelfs spatwaterproof! Ideaal voor het bekleden van ramen in een wellnessruimte.

 wellness 1 780x520
Blinds wellness 1 780x520
jasno_shutters_zwart_badkamer

Geen zorgen over vocht met JASNO shutters en houten jaloezieën

Houten jaloezieën en shutters van JASNO zijn behandeld met een speciale lak of olie. Daarnaast zijn de scharnieren van onze shutters roestwerend. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten kun je naast de spatwaterproof Aqualine shutters ook blinds en Primewood shutters prima toepassen in een wellnessruimte.

In tegenstelling tot Aqualine shutters die volledig gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig kunststof, mogen houten jaloezieën en houten shutters niet in direct contact staan met spatwater. Condens kunnen de houten blinds en shutters prima hebben, maar om garantie op de lak te behouden dient u wel te zorgen voor goede ventilatie in de ruimte waar ze hangen. Voor raamdecoratie in vochtige ruimtes adviseren wij daarom onze Aqualine shutters.

Creëer sfeer met licht

In een wellnessruimte komt u tot rust. Een ontspannen omgeving met een sfeervolle lichtinval speelt hierbij een grote rol. Verstel de lamellen van de shutters of blinds en speel met het licht. Of sluit de lamellen en zorg voor geborgenheid en privacy. Heeft uw wellnessruimte brede raamoppervlaktes? Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuift u de shutters moeiteloos opzij– en weer terug.

 wellness 1 780x520

Sfeervol en warm

Breng een warme klank in de wellnessruimte met sfeervolle kleuren en natuurlijke materialen. JASNO shutters en blinds zijn beiden leverbaar in hout. Met een beitstint over de houten lamellen heen blijft de houtstructuur zichtbaar en creëert u een warm en sfeervol geheel.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝