Shutters en verticale lamellen ideaal als kamerscherm of roomdivider

Speel met de (praktische) indeling in uw huis. Deel de ruimte in tweeën. Met JASNO shutters of verticale lamellen (ofwel swings) creëert u een fraaie en praktische roomdivider in uw kamer, zonder dat het een massieve scheiding wordt.

De mogelijkheden met shutters en verticale lamellen in een ruimte

Met de verstelbare lamellen van onze shutters en swings kunt u de ruimtes bij elkaar betrekken of scheiden. Open de lamellen voor transparantie en licht, of doe ze dicht voor een intieme sfeer. Ook bepaalt u hiermee de hoeveelheid licht in uw ruimte. Shutters en swings zijn daarom ideaal als kamerscherm of voor een doorgang in uw woonruimte!

Een roomdivider die niet in de weg zit

Shutters als roomdivider zijn net zo flexibel als uzelf. Schuif de shutters aan de kant en maak van de ruimte weer één geheel. Afhankelijk van de situatie kunt u de roomdivider wegklappen of wegschuiven in een railsysteem. U kunt de doorgang in de kamer daardoor zo groot maken als u zelf wilt. Shutters zijn als kastdeuren trouwens ook mogelijk.

Ook verticale lamellen zijn prachtige roomdividers

JASNO swings zijn bijzondere verticale lamellen. Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem, haal je een typisch JASNO product in huis. Swings bieden net als shutters vele mogelijkheden. Schuif de lamellen uit het zicht wanneer u ze niet gebruikt, bepaal zelf de licht inval én geniet van het mooie 3D effect. Dit maakt verticale lamellen ook ideale roomdividers. Door de keuze uit verschillende stoffen en de mogelijkheid twee kleuren te combineren is er altijd een roomdivider van verticale lamellen die past bij uw interieur.