Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

 Shutters silentview in de slaapkamer jumbo

Een oase van rust met raambekleding in de slaapkamer

De weldaad van een goede nachtrust begint bij een ontspannen omgeving. Met de raamdecoratie van JASNO verandert u de slaapkamer in een oase van rust. Met de unieke productkwaliteiten vormen onze maatwerk shutters en houten jaloezieën de gedroomde kandidaten voor een bijzonder lichtspel in de slaapkamer.

Shutters van JASNO in de slaapkamer
Witte houten jaloezieën van JASNO voor het raam op de babykamer
witte shutters kinderslaapkamer

Houd privacy in de hand met JASNO shutters

Met JASNO shutters houdt u nieuwsgierige blikken waar ze horen: buiten de slaapkamer. En dankzij shutters met een tussenverbinding hoeft u niet te kiezen tussen licht en privacy. Zet de onderste lamellen dicht tegen de inkijk en de bovenste open voor extra zonlicht. Of kantel de lamellen zó, dat er wel daglicht binnenstroomt, maar u geen inkijk heeft.

Shutters en jaloezieën net zo donker als gordijnen?

Met JASNO shutters en jaloezieën verduistert u de slaapkamer uitstekend. Welk product u ook kiest, onze shutters en blinds worden speciaal op maat gemaakt voor uw ramen. En doordat u kunt kiezen uit verschillende montageopties van shutters, kunnen de shutters naar wens gemonteerd worden. Wel komt er via minimale kieren in de gesloten stand (bijvoorbeeld aan de boven- en onderzijde) een klein beetje daglicht binnen. Het blijft per slot van rekening een product met beweegbare delen, 100% afgesloten wordt het daardoor niet.

De kleur speelt ook een rol in de mate van verduistering. Witte shutters en blinds weerkaatsen het licht namelijk, terwijl zwarte shutters en blinds het licht juist absorberen.

Tip: Onze blinds met unieke privacy-uitvoering, waarbij de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen, zijn extra verduisterend. Bovendien hebben ze een nog strakkere uitstraling en bieden ze meer privacy.

 Shutters silentview in de slaapkamer impressie

Shutters en houten jaloezieën: ideaal tegen stofallergie

Shutters en jaloezieën van JASNO doen weinig stof opwaaien. De raamdecoratie wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal en is makkelijk schoon te houden met een swiffer of duster. In de slaapkamer vormen onze shutters en jaloezieën dan ook een indrukwekkend alternatief voor gordijnen. Ideaal tegen stofallergie.

Vraag een gratis brochure aan ➝
Slaapkamer jaloezieën