Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Badkamer jaloezieën Langen

Binnenkijken in Duitse villa met JASNO blinds in iedere ruimte

Niet alleen luxueuze shutters geven een flinke upgrade aan het interieur, ook houten blinds (jaloezieën) hebben zo een groots effect. Onder de rook van Frankfurt in het Duitse Langen, vond onze fotoshoot voor het Duitse interieurmagazine Stilvoll Wohnen plaats. De charmante villa, welke volledig is gedecoreerd met JASNO blinds door partner MySweetHome liet zich schitterend fotograferen door niemand minder dan interieurfotograaf Tom Bendix.

Badkamer blinds Langen
buitenaanzicht huis jaloezieen
Jaloezieën hout slaapkamer Langen
Jaloezieën wit dichtbij

Een harmonieus, elegant en vooral licht interieur 

De hoge siergrassen met bloempluimen bij de entree geven een charmante toegang tot de witter dan witte villa. Binnenin de woning is het aangenaam licht vanwege de grote raampartijen en de neutrale kleurtinten die zijn toegepast. Een opwindende mix van industriële flair, natuurlijke details en hoogwaardige materialen geven het interieur een speciaal tintje.

Jaloezieën slaapkamer Langen

Hoogwaardige jaloezieën in iedere ruimte

De bewoners hebben voor alle ruimtes van het huis gekozen voor JASNO blinds, in de kleur Signal White RAL9003, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. De sfeervolle jaloezieën met houten lamellen (63mm) met privacy-uitvoering en ladderkoord zorgen voor een uitmuntende afwerking van het interieur. Ze geven op een subtiele manier een stijlvolle look aan ieder vertrek. Door de lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur krijgen de jaloezieën een exclusieve uitstraling. 

Vanwege het drukke gezinsleven zochten de bewoners naar een tijdloos, elegant interieur dat een aangename rust uitstraalt. Daar passen hoogwaardige jaloezieën uitstekend bij, omdat deze een natuurlijke en luchtige elegantie aan de ruimte geven.

Jaloezieën hout slaapkamer Langen

Houten blinds ook in de badkamer

Ook in de badkamer komen de blinds perfect tot hun recht. In deze vochtige ruimte speelt privacy een grote rol. De jaloezieën zijn via de bedieningskoorden eenvoudig in de juiste stand te zetten zodat er genoeg licht binnenstroomt, maar inkijk van buitenaf wordt voorkomen. Toch wil het oog natuurlijk ook wat. Dan zit u met houten jaloezieën van JASNO zeker goed. U tovert de badkamer snel om in een luxe wellnessruimte. Wat kaarsjes aan en voilà!

Mocht u twijfelen over de combinatie van water en houten blinds? Geen zorgen, de houten blinds van JASNO zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en Uv-bestendige meubellak, waardoor ze prima geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals een keuken of badkamer. 
 

Badkamer jaloezieën Langen