Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Close up shutter wit

Binnenkijken: modern met klassieke tinten in Duitsland

Wat een renovatie van een oude bungalow had moeten zijn in het Duitse Zuid-Hessen werd uiteindelijk een volledig nieuw huis. Door de stijlvolle inrichting en het gebruik van JASNO raambekleding in de gehele woning, vonden wij het de geschikte locatie om een fotoshoot te houden. Het resultaat mag er zijn!

Blinds woonkamer Rödermark
Shutters keuken Rödermark
shutters badkamer Rödermark
close up blinds Rödermark

Moderne sferen dankzij shutters en blinds

JASNO dealer Nilou Jakobeit van My! Sweet Home verzorgde het interieurontwerp voor de bewoners. Er werd gekozen voor een tijdloos interieur waarbij modern met een klassieke tint de ondertoon voert. De muren zijn lichtgrijs geschilderd en het meubilair is tevens in zachte kleuren gekozen met moderne rechte vormen. Sfeervolle accenten en natuurlijke materialen zorgen voor een gezellige en warme tegenhanger. De moderne sfeer wordt benadrukt door middel van JASNO shutters en blinds, die in de gehele woning zijn gebruikt. Deze zorgen voor een fascinerend lichtspel in de ruimtes, maar laten ongewenste blikken buiten en verduisteren de kamers als dit nodig is.

shutters slaapkamer Rödermark

Volop lichtinval en privacy

In de eet- en woonkamer zijn JASNO blinds opgehangen. Door de kleurkeuze te laten vallen op een lichte toon mengen de houten jaloezieën zich uitstekend met het zachte interieur. Bovendien wordt er ruimtelijkheid gecreëerd door de lange lamellen. In de eetkamer vormen de lichte blinds een prachtig contrast met de Wishbone designstoelen. In de keuken en de gehele bovenverdieping zijn shutters geplaatst. De shutters vormen een echte eyecatcher in de keuken, door de contrastkleur met de muren. Ook op de bovenverdieping is de raamdecoratie volledig met JASNO producten gedaan. Zowel in de badkamer als in de slaapkamers zijn houten shutters te vinden. Wanneer de lamellen van de shutters gesloten zijn, zorgen deze voor een ruimte met volledige privacy. Bovendien hebben shutters een hoge verduisteringsgraad waardoor zij geschikt zijn voor de slaapkamer. 

eetkamer veraf Rödermark

 

Het is het oog voor detail waardoor het hele interieur in harmonie is. Wilt u meer informatie over onze shutters en blinds? Vraag hier een gratis brochure aan of ga langs bij een JASNO dealer bij u in de buurt.