Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Binnenkijker: Shutters voor bijzondere raamvormen

Iedere woning is uniek, zo ook iedere raampartij. Van rechthoekige tot ronde ramen en van dakramen tot draaikiepramen. De juiste raamdecoratie vult de functies van het raam perfect aan.

Onze verdeler Vivante Bekenkamp toont met dit project verschillende mogelijkheden met shutters en laat zien dat shutters een perfecte combinatie vormen met bijzondere ramen.

donkere shutters speciale raamvorm driehoek met draaikiepraam vivante bekenkamp blog impressie
donkere shutters badkamer draaikiepraam vivante bekenkamp blog impressie
donkere shutters speciale raamvorm driehoek detailfoto vivante bekenkamp blog impressie
donkere shutters speciale raamvorm driehoek slaapkamer vivante bekenkamp blog impressie

Speciale ramen en vormen

Rechthoekige ramen, draaikiepramen of driehoekige ramen: in deze woning worden shutters op verschillende raamtypen en in verschillende woonruimtes toegepast. Shutters kunnen op diverse manieren worden gemonteerd. In deze woning zijn shutters op draaikiepramen geplaatst. Hierbij is de raamkruk verlengd en behoudt het raam de draai- en kiepfuncties. Ook de driehoekige raamvorm wordt met shutters extra benadrukt waardoor de raampartij nog meer tot zijn recht komt.

De Primewood shutters in deze woning hebben 63mm lamellen en zijn voorzien van silentview bediening (zonder stokje over het midden van de lamellen). De kleur van de shutters, Farrow & Ball Off-Black 57, zit niet in de standaard JASNO collectie, maar behoort (tegen meerprijs) ook tot de mogelijkheden. Evenals vrijwel alle RAL- en NCS kleuren. 

 

Fotograaf: Louiza Mei King
Realisatie: JASNO select dealer Vivante Bekenkamp