Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Een nieuwe look voor uw slaapkamer

Gemiddeld slapen we ongeveer een derde deel van ons leven. Uw slaapkamer is dus een belangrijke ruimte in uw woning en moet een plek zijn waar u gemakkelijk tot rust kunt komen. Komt u niet verder dan een canvas aan de muur en wat kussens op bed? Geen zorgen, hieronder geven we u een aantal praktische tips om uw slaapkamer in een handomdraai een nieuwe, frisse look te geven.

 pjqzriqv_0.jpg
shutters getoogd in slaapkamer balkon
slaapkamer shutters met grote hangende lamp
blinds in slaapkamer nijntje lamp

Kleur

De eerste stap is om na te gaan of u nog tevreden bent met de huidige kleur op de muren. Durft u wel een nieuw kleurtje aan? Denk dan bijvoorbeeld eens aan (licht)blauw of een zachte groentint. Uit onderzoek is gebleken dat deze kleuren voor een goede nachtrust zorgen. En dat willen we natuurlijk allemaal!

Liever behangen? Tegenwoordig zijn er ook hele bijzondere behangetjes te vinden met de mooiste patronen. Behang één muur in de slaapkamer om zo een leuk accent te creëren. U kunt uw dekbedovertrek ook laten (mis)matchen met de kleur op de muren.

 pjqzriqv_0.jpg

Indeling

Gooi uw slaapkamer compleet om qua indeling. Zet uw bed en uw kast eens tegen een andere muur. Een hoofdbord bij uw bed geeft uw slaapkamer direct een nieuwe, stijlvolle uitstraling. Hang uw tv op aan de muur. Is uw kledingkast eigenlijk wel toe aan vernieuwing? Vervang deze dan bijvoorbeeld voor een paar simpele, maar erg stijlvolle DIY vintage kledingrekken. Een grote staande spiegel ernaast en uw nieuwe omkleedhoek is klaar!

shutters getoogd in slaapkamer balkon

Licht

Wilt u een echte eyecatcher in de slaapkamer? Ga dan voor een grote hanglamp die direct opvalt bij binnenkomst. Of wat dacht u van hangende nachtlampjes in plaats van die staande op uw nachtkastje? Vergeet ook zeker niet de raamdecoratie. Deze bepaalt namelijk in grote mate de sfeer. Wat dacht u van onze shutters of blinds? Deze veranderen uw slaapkamer in een oase van rust. U bepaalt bovendien zelf de gewenste lichtinval.

slaapkamer shutters met grote hangende lamp

Accessoires

It’s all about the details! Zorg voor leuke details die uw kamer nieuw leven inblazen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende formaten (en kleuren) fotolijstjes aan de muur. U kunt kiezen voor foto’s in een bepaald thema, zoals bloemen, of u kiest ervoor om uw mooiste herinneringen in te lijsten. Met een vloerkleed maakt u de ruimte nog sfeervoller. Ook leuk zijn kaarsen in verschillende vormen. En gooi eens een dik gebreid kleed over uw bed. Niets zo comfortabel, gezellig én warm voor de aankomende herfst!

blinds in slaapkamer nijntje lamp