Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

shutters buitenaanzicht klein

Het buitenaanzicht van shutters

Dat onze shutters een prachtige sfeer creëren in uw interieur, dat staat vast. Maar ook het buitenaanzicht is voor de eerste indruk van uw woning belangrijk. Lees en kijk hieronder verder hoe onze shutters zorgen voor zowel een mooi binnen- als buitenaanzicht!

buitenaanzicht shutters
shutters buitenaanzicht brede raampartij
shutters buitenaanzicht van rob
shutters buitenaanzicht van de geus

Shutters open of dicht?

JASNO shutters worden altijd op maat gemaakt, zo zorgen ze ook van buitenaf voor een stijlvolle uitstraling van je woning. Klapt u de shutters open of schuift u ze aan de kant bijvoorbeeld via een rails, dan vallen ze vanaf de buitenkant bijna niet op en kunt u gemakkelijk naar binnen kijken. U hebt dan het gehele raam vrij van raamdecoratie. Heeft u de shutters en de lamellen volledig dicht geklapt? Dan kunt u helemaal niet naar binnen kijken. Er komt dan dus geen natuurlijk licht naar binnen, maar u heeft wel volledige privacy. Ideaal voor in de avond! Wanneer u de shutters en lamellen volledig dicht hebt, is er ook nog een ander bijkomend voordeel. JASNO shutters worden gemaakt van duurzaam Paulownia hout. Deze houtsoort heeft een isolerende werking, wat ervoor zorgt dat de warmte in de zomer buitenshuis blijft en in de winter geen warmte verloren gaat.

buitenaanzicht getoogd

Shutters: de perfecte combinatie tussen lichtinval en privacy

Wilt u wel lichtinval binnen, maar geen inkijk van buitenaf? Zorg dan dat u de panelen onderverdeeld in verschillende secties. Op die manier kunt u de onderste lamellen sluiten en de bovenste lamellen open laten voor de lichtinval. Vooral bij ramen aan de straatkant is dit de perfecte oplossing. Zet u de lamellen half open, dan creëert u een prachtig lichtspel op de vloer en de muur. Het licht komt tussen de lamellen naar binnen, maar vanuit buiten kunt u (bijna) niet naar binnen kijken. 
Heeft u shutters voor openslaande deuren? Dan kunt u de deuren openzetten en de shutters dicht. Op deze manier kan de frisse lucht wel naar binnen, maar de felle zon blijft buiten. Let hierbij wel op dat onze shutters geen buiten shutters zijn! Ze kunnen dus niet tegen regen of harde windstoten! 
 

shutters voor openslaande deuren

Match de kleur van uw shutters met de gevel van uw huis

Wanneer u de kleur van de shutters matcht met de buitenkant van uw huis of met uw kozijnen, creëert u eenheid en rust. Zijn uw kozijnen bijvoorbeeld in de kleur 9005, dan kunt u uw shutters ook in deze kleur laten spuiten. Of denk eens 'out of the box' en kies juist een contrasterende kleur met uw gevel of kozijnen. De shutters vallen dan nog meer op en zijn een echte eyecatcher.

 

Wilt u meer informatie over onze shutters? Vraag een gratis brochure of een vrijblijvend adviesgesprek aan.
 

Vind een verkooppunt bij u in de buurt ➝
shutters buitenaanzicht klein