Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Jumbotron website TAOL event

JASNO op The Art of Living Event 2024

Op 17-18-19 mei is de Autotron te Rosmalen omgetoverd tot de woon- en designbeurs: The Art of Living Event. Dit event geeft u de kans om de wereld van het The Art of Living-magazine te ervaren. U vindt er door designers ingerichte stijlkamers, inspiratietuinen, masterclasses, een kunstgalerij en natuurlijk de vakspecialisten. Ook JASNO is van de partij!

Op zoek naar inspiratie en advies op het gebied van shutters en houten jaloezieën? Bezoek dan zeker onze stand! Met onze jarenlange ervaring, vanaf 2001, weten wij als geen ander wat het beste is voor uw raampartijen. Onze specialisten staan voor u klaar om u op onze stand tijdens The Art of Living Event te inspireren en adviseren. Een dakraam, draaikiepraam, puntraam, recht raam, rond raam; het is allemaal aanwezig op onze stand. Kom langs en stap in de wereld van JASNO.

Koop uw tickets en vind alle informatie op de website van The Art of Living Event. The Art of Living Event is op 17-18-19 mei in de Autotron te Rosmalen. U vindt JASNO op stand A15. 

Koop hier direct je tickets